Haberler

Söke'de Yılın Düğünü Huzur Evinden Çıktı

Söke'de Hilmi Fırat Huzur Evi'nde yaşamlarını sürdüren Saniye Tayfun ve Veli Özdemir'in aşkları evlilik ile sonuçlandı.

Söke'de Hilmi Fırat Huzur Evi'nde yaşamlarını sürdüren Saniye Tayfun ve Veli Özdemir'in aşkları evlilik ile sonuçlandı.

Aydın'ın Söke ilçesinde Hilmi Fırat Huzur Evi'nde kalan 74 yaşındaki Saniye Tayfun ile 70 yaşındaki Veli Özdemir evlendi. Veli Özdemir'in 4. Kez nikah masasına oturduğu öğrenilirken, Saniye Tayfun ilk kez gelinlik giydi. Bu nedenle Söke İkinci Baharı Yaşatma Derneği Saniye Tayfun için ayrıca özendi ve çiftin düğün töreni eksiksiz yaptı. İlk olarak Söke Hilmi Fırat Huzur Evi'nde davul-zurnalı eğlence yapıldı ve Huzur Evinde gelin Saniye Tayfun'a gelinlik kırmızı kuşağı bağlandı. Daha sonra mutlu çift konvoy eşliğinde nikahın kıyılacağı Şahin kardeşler Düğün Salonuna getirildi. Burada kıyılan nikah sonrası, düğün eğlencesi yapıldı. Çift mutlu günlerinde Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Huzur Evi Müdürü Hülya Kurtay, Söke İkinci Baharı Yaşatma Derneği başkanı Dilek Yavuzyılmaz ve dernek yöneticileri, huzur evi çalışanları ve sakinleri yalnız bırakmadı. Saniye ve Veli Özdemir çiftinin nikah şahitliklerini Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer ve Huzur Evi Müdürü Hülya Kurtay yaptı.

"GÖZLERİNE VURULMUŞ"

Kendisinin bira çapkın olduğunu belirten 70 yaşındaki Veli Özdemir berber ve fotoğrafçı olduğunu söyleyerek; "Bir gün Saniye Hanım'ın fotoğrafını çekerken bana dikkatlice baktığını fark ettim. Ne oldu diye sorduğumda gözlerimin rengini beğendiğini söyledi. Bende evlenme teklif ettim. Çok mutluyum" dedi. 74 yaşında gelinlik sevinci yaşayan Saniye Tayfun'un mutluluğu gözlerinden okunurken; "Çok mutlu ve heyecanlıyım. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Söke İkinci Baharı Yaşatma Derneği Başkanı Dilek Yavuzyılmaz; "İlk defe bir bayan arkadaşımız evlenmek isteyince ve ilk kez evleneceğini söyleyince elimizden gelen her şeyi yapmak istedik. Saniye Tayfun Germencik'ten, Veli Özdemir ise Söke'den Huzur Evi'ne gelen sakinlerimizden. İkisinin hayatı Huzur Evinde birleşti. İnşallah çok mutlu olurlar. Bu düğünün gerçekleşmesi için başta Söke İlçe Kaymakamımız Mehmet Demirezer ve Söke Belediye Başkanımız Necdet Özekmekçi başta olmak üzere esnaflarımız çok destek verdiler. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veli Özdemir Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title