Haberler

Söke'de Öğrencilerden Kaymakamlık ve Başkanlığa 23 Nisan Ziyareti

Söke'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler Kaymakamlık makamı ve Belediye Başkanlığı makamlarını ziyaret etti.

Söke'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler Kaymakamlık makamı ve Belediye Başkanlığı makamlarını ziyaret etti.

Atatürk İlköğretim Okulu'ndan Cem Tolga Ceylan İlçe Kaymakamlığı, Hacıkazımoğlu İlköğretim Okulu'ndan Aysu Bilir ise Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Atatürk Orta Okulu'ndan 8.sınıf öğrencisi Cem Tolga Ceylan beraberinde okul öğrencileri Ece Güçlüer ve Özlem serin ile birlikte Okul Müdürü Şahin Dursunoğlu ve öğretmenleri nezaretinde İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer'i makamında ziyaret ettiler. Cem Tolga Ceylan İlçe Kaymakamlığı makamına otururken; İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer bir süreliğine makamını öğrenciye devretti. Kaymakam Demirezer, okul öğrenci ve öğretmenlerine başarılar diledi.

MEZUN OLDUĞU OKUL ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN'I ZİYARET ETTİ

Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'nin konukları ise, Başkan Özekmekçi'nin mezun olduğu Hacı Kazımoğlu İlköğretim Okulu'ndan oldu. Hacıkazımoğlu İlköğretim Okulu'ndan 7. Sınıf öğrencisi Aysu Bilir, 6. Sınıf öğrencisi Hasan Derviş ve 4. Sınıf öğrencisi Fatih Pak, Okul Müdürü Sedat Ürkmez, öğretmenleri Murat Cerit ve Elif Deniz nezaretinde; Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'yi ziyaret ettiler. 7. Sınıf öğrencisi Aysu Bilir bir süre Belediye Başkanlığı makamını devralırken; Park ve Bahçe İşleri Birimi Ziraat Mühendisi Orkun Ünsel'den okul bahçelerine çiçeklendirme istedi.

Mezun olduğu okul olan Hacıkazımoğlu İköğretim Okulu'nun çok özel bir okul olduğunu dile getiren Söke Belediye başkanı Necdet Özekmekçi, öğrencilerden okullarının kıymetini bilmelerini istedi. Gelecek için öğrencilerin hedeflerini soran Başkan Özekmekçi öğrencilere derslerini çalışmaları ve bol bol kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulunurken; "Gelecek için seçeceğiniz meslek ile ilgili mutlaka hedef koyun. Oyun ve bilgisayar çok önemli ancak derslerinize engel olacak şekilde zamanınızı değerlendirmeyin. Özellikle bilgisayar ve teknolojiyi bir ders aracı olarak kullanın" dedi. Öğrencilerin isteklerini ayrı ayrı soran Başkan Özekmekçi; öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler takdim ederken, başarılar diledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Demirezer Necdet Özekmekçi 23 Nisan Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title