Haberler

Söke'de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Güncelleme:

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara bayram olarak armağan ettiği gün olan 23 Nisan Çocuk Bayramı Söke'de de kutlandı.

TBMM'nin açılışının 93. Yıldönümü ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara bayram olarak armağan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı Söke'de de kutlandı.

Sabah saatlerinde gerçekleşen çelenk sunum töreni sonrası ilçenin Cumhuriyet Meydan'ında kutlama töreni yapıldı. Törene ilçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Hilmi İyilikçi, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Cumhuriyet Başsavcı vekili Mustafa Bolat, protokolün diğer üyeleri, Ak Parti, CHP ve MHP siyasi parti temsilcileri, öğrenci grupları ve vatandaşlar katıldı. Kutlama törenine vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi'nin konuşması ile başladı. Daha sonra öğrenci andı öğrenciler tarafından hep bir ağızdan okunurken; törende günün anlam ve önemine ilişkin öğrenciler şiirler okudu. İlköğretim ve ortaokullar arasında yapılan çeşitli spor müsabakalarında başarılı olan okullara ödüllerinin verildiği törenin yapılmasından sonra törende; Felekşan Fırat İlk/orta Okulu, Atatürk İlk/Orta Okulu Halk Oyunları tarafından halk oyunları gösterisi yer aldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Necdet Özekmekçi 23 Nisan Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title