Haberler

Söke Çydd'den Onur ve Vefa Gecesi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) 25. Kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) 25. Kuruluş yıldönümünü kutluyor. 25. yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde onur ve vefa gecesi düzenlendi.

CHP Muğla Milletvekili ve bölgenin sevilen sanatçısı olan Tolga Çandar'ın da katıldığı gecede CHP Söke İlçe Yönetimi ve CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli bulundu.

Söke Öğretmen Evi lokalinde gerçekleşen gece saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından ÇYDD gençlerinin sunumu ile başladı.

Söke'de 100'ün üzerinde öğrenciye burs verebiliyor, anaokulları yaptırabiliyorsak bu sizlerin sayesinde diyen ÇYDD Söke Şube Başkanı Meliha Özkesici; "Geleceğin teminatı gençler ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. 25. Yıla ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Başarılı bir geçmişi geleceğe taşımanın onurunu yaşıyoruz. Eğilmeden bükülmeden, rüzgarlara kapılmadan, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkarak, Cumhuriyete bağlı olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

ESKİ BAŞKANLARA VE DESTEK VERENLERE VEFA

Meliha Özkesici Başkanlığı'ndaki ÇYDD Söke Şubesi yönetimi 25. Yıl kutlama gecesinde vefa örneği gösterdi. Derneğin eski başkanları olan Mehmet Emin Güleç, Nurten Sukayar ve Nimet İncedal'a plaketleri verildi. Bunun yanında derneğe desteklerini esirgemeyen ve derneğe büyük bağışlarda bulunan Seyda Fırat adına Aslı Aydoğan'a ve Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi adına Başkan Yardımcısı Levent Tuna'ya bir plaket takdim edildi. Derneğe katkı sağlayan kişi kurum ve kuruluşlara teşekkür belgeleri verildi. ÇYDD Söke Şube Başkanı Meliha Özkesici; "ÇYDD'de emeğe saygı, ahtı vefa var. Katkı sağlayan ve yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Gecede CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar'da bir konuşma yaparken, yaptığı konuşmasında Ak Parti hükümetini eleştirdi. Çandar zaman zaman yöresel şive ile yaptığı konuşmasında alkış aldı. Meliha Özkesici kendilerinin davetini kırmadığı için Tolga Çandar'a teşekkür ederken; Tolga Çandar, "ÇYDD önemli bir hizmet kurumu. Hizmet kurumunun yanında olmak ve desteklemek bizim görevimiz. Ne zaman istenir ve ihtiyaç olursa ben buradayım. Ben bu toprakların çocuğuyum. Ben Aydınlıyım, Ben Sökeliyim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tolga Çandar Muğla Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title