Haberler

Söke Chp, Eski ve Yeni Yöneticileri Bir Araya Getirdi

CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran ve CHP İlçe yönetimi düzenlenen toplantıda eski milletvekilleri ve ilçe Başkanları başta olmak üzere il yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi.

CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran ve CHP İlçe yönetimi düzenlenen toplantıda eski milletvekilleri ve ilçe Başkanları başta olmak üzere il yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi.

Toplantıda eski milletvekilleri Mehmet Semerci ve H.Ziya Postacı, eski ilçe başkanları İbrahim Gökten, Mahmut Hoşgöz, Murat Alagöz, Erkan Polat, Osman Ünsal, Belediye Başkan Aday Adayları Levent Tuncel, Hatice Kurban, Engin Yıldız, bazı belde başkanları, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı M. Ali Işık ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Batmaz, Hanife Salkım ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Akkentli bulundu.

Belediye Sosyal Tesislerindeki toplantıya Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Helvacı ve Levent Tuna'nın yanı sıra İl Genel Meclis Üyeleri Kazım Er ve Orhan Korkmaz'ın da katıldığı toplantıda örgüt olarak birlik ve beraberlik mesajları verildi.

CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, toplantının açılış konuşmasında "Yapılan sürgün atamalarla düne kadar kıymetli olan polis ve savcılarımız nerdeyse hain ilan edilir duruma getirildi. Yerel seçimler bir genel seçim provası. Bu dönemki yerel seçimler her zamankinden daha çok önem taşıyor. ve daha çok çalışmak zorundayız" dedi.

CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, yerel seçimler için geri sayımın hızla devam ettiğini söyledi. Kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirerek sahada, kahve ve iş yeri ziyaretleri ile kendileri ve projelerini vatandaşlara anlatacaklarını söyleyen Süleyman Toyran; "Bu günde burada Cumhuriyet Halk Partisine hizmet etmiş, emek vermiş milletvekillerimiz, başkanlarımız ve teşkilat yapısı içinde sorumluluk almış partililerimizin görüşlerinden tecrübelerinden yararlanmak istedik. Onların görüşleri bizim için önemli" dedi.

Toyran konuşmasında; "CHP olarak Söke Belediyesinde yeterli meclis çoğunluğunu sağlayarak, Büyükşehir Meclisine de arzu ettiğimiz sayıda üye göndereceğimiz yönünde inancım tam. Bize düşen görev Belediye Başkanımız Sayın Necdet Özekmekçi'nin başarılı hizmetlerinin devamını getirmek, hizmet bayrağını daha da yukarlara taşımak" dedi.

Toplantıda CHP eski Milletvekilleri Mehmet Semerci ve H. Ziya Postacı'nın yanı sıra eski ilçe başkanları yaptıkları konuşmalarla toplantıya katkıda bulundu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Süleyman Toyran Mehmet Semerci Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title