Haberler

Söke Belediye Başkanlığında Görev Devir Teslimi Yapıldı

Yerel seçimlerde seçilerek Söke’nin yeni Belediye Başkanı olan Süleyman Toyran, ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak görev süresine resmen başladı.

Yerel seçimlerde seçilerek Söke'nin yeni Belediye Başkanı olan Süleyman Toyran, ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak görev süresine resmen başladı.

Mazbatasını almasının ardından Söke Belediyesi'ne gelen Süleyman Toyran, düzenlenen törenle Başkanlık görevini 10 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yapan Necdet Özekmekçi'den devraldı. Söke tarihinde bir partinin üst üste 3 dönem belediye başkanlığını kazanması gibi bir ilkinde yaşandığı 2014 yerel seçimlerinde, CHP bu anlamlı başarıyı gösteren parti oldu.

Görevi sona eren Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, yeni Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ı, belediye giriş kapsında karşıladı. Kapıda çiçek takdim eden Necdet Özekmekçi rozetini çıkarıp, Söke'nin yeni Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ın yakasına taktı. Büyük bir kalabalığın eşlik ettiği Süleyman Toyran Söke Belediye Başkanlığı makamına geldi. Burada tebrikleri kabul etti.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "Necdet Başkanımızdan devraldığımız görevi bizde layıkıyla yapıp, görev süresi sonunda bir başka arkadaşımıza devredeceğiz. Seçilene kadar birsiyasi partinin başkan adayıydık ama seçildikten sonra tüm Söke Halkının Belediye Başkanı olacağız. Sözlerimizde duracağız, ilçe sınırları içinde yaşayan tüm Sökelilerin hizmetinde olacağız. Görev süremizi başımız öne eğik tamamlamak istemiyoruz. Sorumluluğumuzun çok fazla olduğunun bilincindeyiz. Yükümüzük ağır olduğunu biliyoruz ama bu bizi asla yıldırmayacak. 5 yıllık görev süresi sonunda inşallah yüzümüz ak olacak. Amacımız Söke'ye hizmet. Söke'nin sorunlarını iyi biliyoruz, tüm mahallelerimize önceliklerine göre hizmet götüreceğiz" dedi.

Seçim öncesinde Büyükşehir ve ilçe Belediyesi'nin bir araya gelmesinin önemini vurguladıklarını ve bunun gerçekleştiğini belirten Süleyman Toyran; "Büyükşehir Söke'ye hizmetlerin gelmesi noktasında bizlerin elini güçlendirecek. Özlem Çerçioğlu Başkanımızın Aydın'ı çağdaş bir kent yapan bir deneyimi var. Aydın'ı yaşanabilir bir kent yapan bir Belediye Başkanı ile birlikte çalışacağız. Bunun bizler için büyük bir avantaj olduğunu düşünüyorum" dedi.

Belediye Meclis salonunda tebrikleri kabul edip, vatandaşlarla sohbet eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Özekmekçi Süleyman Toyran Söke Belediyesi Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title