Haberler

Siverek'ten Kısa Kısa

İlçede bazı park ve cadde isimleri değiştirilecek

Siverek'te bazı park ve cadde isimleri değiştirilecek.

Belediye Başkanı Ali Murat Bucak başkanlığında gerçekleştirilen belediye meclisinin kasım ayı toplantısında, geçici ve sözleşmeli personel konularındaki gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantıda, aralarında emekli öğretmenlerden Atiye Okay, Turan Korkmaz, Cumhuriyetin ilk dönemlerinde bölgede görev yapan Müftü Osman Efendi ile kentin kurtuluş mücadelesine katılan Bozan Ağa'nın isminin ilçede daha sonra belirlenecek park ve caddelere verilmesi kararlaştırıldı.

Siverek'te eğitim yatırımları

Siverek'te eski devlet hastanesi binası çok amaçlı liseye dönüştürülerek hizmet vermeye başladı.

Kaymakam Hamza Erkal, bir süre önce  yeni devlet hastanesinin hizmete açılmasıyla eski 100 yataklı devlet hastanesi okula dönüştürmek için çalışmalar yaptıklarını anımsattı.

Çalışmaların kısa sürede tamamlandığını belirten Erkal, "Sağlık Bakanlığı eski devlet hastanesini Milli Eğitim Bakanlığına  tahsis etti. Tahsis işleminden sonra  geçici  bir onarım yaparak  çok amaçlı liseye  dönüştürdük. Bu gün itibariyle eğitim ve öğretime açıldı. Şu anda okulumuzda  6 sınıfta 150 öğrenci bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Motosiklet devrildi: 1 yaralı

Siverek'te motosikletin devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı.

M.E.Ç'nin kullandığı 63 ET 154 plakalı motosiklet, Çeltik köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Sürücü M.E.Ç, Siverek Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleninin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Otomobilde ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Siverek'te bir otomobilde yapılan aramada bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Polis ekipleri,  Siverek-Diyarbakır karayolunda yaptığı uygulamada A.K'nin kullandığı aracı durdurdu.Otomobilde yapılan aramada bir ruhsatsız tabanca ile 12 mermi bulundu.

Sürücü A.K'yi gözaltına alındı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Ali Murat Bucak Okay Turan Siverek Müftü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title