Haberler

Tek başına okey oynayan vatandaş artık yalnız değil

Güncelleme:

Sivas'ın Zara ilçesinde tek başına okey oynadığı anların görüntüsü sosyal medyada gündem olan Ahmet Doğan, artık hiç yalnız kalmıyor. Ahmet Doğan'la birlikte okey oynayan kişilerden Birkan Karakuş, Ramazan ayı bitene kadar Doğan ile okey oynayacaklarını ifade ederek, "Ahmet ağabeyi haberlerde gördük açıkçası biraz üzüldük. Dedik bulalım oyun oynayalım. Ramazan ayı bitene kadar bizimle" dedi.

Sivas'ın Zara ilçesinde yaşayan Ahmet Doğan, okey oynamak için yeterli sayıyı bulamayınca ilginç bir çözüm yolu bulmuş, 4 ıstakayı da dolanarak tek başına okey oynamıştı. Okey oynadığı sırada diğer masada bulunanlar Doğan'ın o anlarını cep telefonu kamerasıyla kayda almıştı. Sosyal medyada paylaşılan ve ardından haber olan Doğan, artık yalnız kalmıyor. Doğan'ın yalnız okey oynadığını görenler Doğan'a okey masasında arkadaşlık yapıyor.

Sivas'ta yalnız okey oynayan Ahmet Doğan artık yalnız değil

"RAMAZAN AYI SONUNA KADAR BİZİMLE"

Birkan Karakuş, Ramazan ayı bitene kadar Doğan ile okey oynayacaklarını ifade ederek, "Ahmet ağabeyi haberlerde gördük açıkçası biraz üzüldük. Dedik bulalım oyun oynayalım. Ramazan ayı bitene kadar bizimle" dedi.

Doğan ise artık arkadaşları ile okey oynadığını fakat rakiplerinin dişli olduğunu söyledi.

İşte o anlardan kareler;

Sivas'ta yalnız okey oynayan Ahmet Doğan artık yalnız değil

Sivas'ta yalnız okey oynayan Ahmet Doğan artık yalnız değil

Sivas'ta yalnız okey oynayan Ahmet Doğan artık yalnız değil

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Doğan Sivas Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

ibos ibos:

Camilerde hocalar yalnız başlarına sabah namazı kılıyor, haydi bakalım namaza.

113
9
yanıtYanıtla
mehmet türkel:

Demir:işi gücü öbür tarafta görürsün o lafını ettiğin imamın pamuğu tıkamasını bekle.

yanıt40
yanıt9
nnnnn:

Hoca çok maaş alıyor diye bende camiye namaza gitmem demek nasıl cahilce düşüncesizce yazılan bir yorumdur. sen kendi adına konuş bence. Namaz herşeyden önce gelir. Cami ile namaz ile işler daha yolunda gider kazancın daha bereketli olur. denersen görürsün. ama senin için önce işkembe önce geliyor belliki...

yanıt34
yanıt3
DODOK DODOK:

Adamı yoldan çıkarmasalar bari; Adam ne güzel taş çalmadan hile yapmadan tek başına oynuyordu...

19
0
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Memlekette Akilli Bulsan Ekonomi Zaten Gelisirdi Yirmi Yil Boyunca ülke insani Fakirlige Boyun Egilmezdi

9
10
yanıtYanıtla
Mustafa Dursun:

işi siyasete baglamişsın aferim.otur yerine.

yanıt9
yanıt3
Yusuf Adıyaman:

Sizi gidi müşrikler sizi Ramazanda okey oynuyorsunuz he ateşiniz bol olsun

3
12
yanıtYanıtla
Murat Çengel:

buradan bile siyaset çkartmaya çalışan tayfa bi salın bizi artık her habere siyasi yorumlar yapmaya çalışmanız baydı

8
2
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Okey oynamayı çok önemli bir şey gibi gösteriyorlar

7
2
yanıtYanıtla
Mehmet Saraç:

Tam bir algı yönetimi bu haberi yapan da yaptıran da Türk milletini nereye koyduklarını zihniyetidir

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title