Haberler

Sivas'ta Verimliliği Arttırma Projesi Devam Ediyor

Sivas'ta Milli Prodüktivite Merkezi ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (Stso) Arasında İmzalanan "Verimliliği Arttırma Projesi (Vap)" Protokolü Kapsamında Eğitim Programlar Devam Ediyor.

Sivas'ta Milli Prodüktivite Merkezi ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) arasında imzalanan "Verimliliği Arttırma Projesi (VAP)" protokolü kapsamında eğitim programlar devam ediyor.

Proje kapsamında, Milli Prodüktivite Merkezi uzmanlarından Nehir Borluk ve Seyhan Kantemir tarafından "İnsan Kaynakları Yönetiminde Performans Değerlendirmenin Yeri ve Önemi" konulu bir eğitim semineri düzenlendi. KOBİ'lere konuyla ilgili olarak bilgiler aktarıldı.

Önümüzdeki eğitim programında ise Nilüfer Asıl "Üretim Planlama ve Kontrolü", Ferda Hekimci "Tüketici Hakları, Verimlilik, Kalite ve Tüketici Bilinci", Ali Doğan "Yönetim Becerilerinin Geliştirilmesi", Fatma Güntürkün "Verimlilik Ölçme ve Değerlendirme", Şebnem Akın Acuner "Müşteri Memnuniyetinin Ölçümü Yoluyla Performansın Artırılması", Şakir Karakaya-Önder Belgin-Yücel İnce "Verimlilik Yönetimi", Murat Açık "Temel Maliyet Muhasebesi", Hatice Eksen "Toplam Kalite Yönetimi". ÇGSB İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Uzmanları "İş Sağlığı ve Güvenliği", Saniye Hameşoğlu-Şakir Karakaya "Süreç İyileştirme ve Sorun Çözme Teknikleri", Selami Çapan "Kurumsallaşmada Süreç Yönetimi ve Uygulaması", Dicle Yılmaz-Hilal Çalbudak "Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Yenilikçilik", Çağla Gül "Pazarlama ve Marka Yönetimi", Elif Sandan Önal-Şirin Müge Kavuncu "İş Tatminini Etkileyen Faktörler" konulu eğitimler verecek.

(İG-YS-Y) 06.05.2008 18:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title