Haberler

Tek başına okey oynayan adamın videosu viral oldu

Güncelleme:

Sivas'ta bir vatandaşın 4 kişilik okey masasında tek başına oynaması sosyal medyada ilgi gördü. 2,3 ve 4'üncüye ihtiyaç duymayan vatandaşın tek başına okey oynadığı anlar, izleyenleri güldürdü.

Sivas'ın Zara ilçesinde yaşayan Ahmet Doğan, okey oynamak için yeterli sayıyı bulamayınca ilginç bir çözüm yolu buldu. Okey masasında bulunan taşları dizerek 4 ıstakayı da dolanan Ahmet Doğan, görenlerin yüzünü güldürdü. Dakikalarca 4 kişilik oyunu tek başına oynayan Ahmet Doğan'ı gören arkadaşları, o anları cep telefonu kamerası ile görüntüledi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, izleyenleri güldürdü.

Sivas'ta Tek Başına Okey Oynayan Vatandaş Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldu

"TEK BAŞIMA BİTTİM, OKEY ATAMADIM"

Tek başına okey oynayan Ahmet Doğan, "Canım sıkılıyordu. Bir masaya oturdum, ıstakaları aldım, taşları dizdim. Tek başıma oyun oynadım. Bir tarafta çift okey vardı, diğer tarafta da okey yoktu. Tek başıma bittim, okey atamadım. Benim haberim olmadan arkadaşlar videoya çekmişler, sosyal medyada paylaşmışlar" dedi.

Sivas'ta Tek Başına Okey Oynayan Vatandaş Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldu

"VİDEOYA BİRÇOK BEĞENİ GELDİ"

Ahmet Doğan'ın tek başına okey oynadığını görerek o anları görüntüleyen Ali Kılınç, "Arkadaşlarla çay içiyorduk. Bir baktım Ahmet kendi kendine okey oynuyordu. Hoşuma gitti, videoya çektim. Paylaştım, videoya da oldukça beğeni geldi" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

albatros :

mizansen yapmış kardeşim hemen atlamayın yav

36
0
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

Allah akıl fikir versin. millet gerçekten kafayı yedi. iki de bi kalk otur değer mi len.

26
0
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Sivastan normal haber gelmez mi

9
15
yanıtYanıtla
Alperen:

Snn Aksu: suvasluyuk dedikya , aksu nerüyün laa gardaş.

yanıt0
yanıt0
Perwer:

Zaten sosyal medyada yayınlamak için hazırlanmış bir içerik. Gülünecek bir şey yok

18
1
yanıtYanıtla
ibrahim ibrahim:

EN BÜYÜK YETENEĞİN NE DEDİKLERİNDE, BEN :)

12
3
yanıtYanıtla
Perwer:

Zaten sosyal medyadan paylaşmak için bilinçli çekilmiş bir video. Gülünecek bir tarafı yok

9
2
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

mübarek ramazan ayinda seytanin kulu kölesi olmus yazik ALLAH hidayet versin

9
2
yanıtYanıtla
Ömer Ttn:

Bu ülkede başka ne viral olabilirdiki. Bilgi yarismasi yapsan 20 kişi izlerdi

10
0
yanıtYanıtla
Hakan BALCİ:

Adamlar kurgu yapmışlar arkadaşlar, masada ki 4 çayı da mı kendisi içiyor.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title