Haberler

Şirketlerden Haberler

Nilüfer Turizm, Sektöre Getirdiği İlklere Bir Yenisini Daha Ekledi. Bölge Müdürlükleri Arasında Konulan Hedefleri Aşma Yarışı İstanbul Bölgesi'nin Birinciliği ile Sonuçlandı.

Nilüfer Turizm, sektöre getirdiği ilklere bir yenisini daha ekledi. Bölge Müdürlükleri arasında konulan hedefleri aşma yarışı İstanbul Bölgesi’nin birinciliği ile sonuçlandı.

2007 yılının ilk çeyreğinde belirlenen hedefleri en fazla aşan İstanbul Bölgesi yöneticileri’nin yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir Bölge yöneticilerinin katıldığı tören, Çelik Palas Otel'de yapıldı. Gecede, Genel Müdür Şerif Eren ve Yönetim Kurulu üyeleri Ali Uysal ve Mehmet Kalay da hazır bulundu. Nilüfer Turizm Genel Müdürü Şerif Eren, geçtiğimiz yıl yaşanan gelişmelerden sonra üzerinde pek çok spekülasyon yapılan Nilüfer Turizm’in sarsılmadığını belirterek, "Üüstelik önceki dönemlere nazaran gerek yolcu sayısı gerekse doluluk oranlarında önemli artışlar sağlandı. Başarılı bir şirket, sektöründe öncü bir marka devraldık. Başarılı, işini bilen bir A takımı, binden fazla çalışanıyla büyük bir aile olan Nilüfer Turizm’de kalite ve en iyi hizmeti sunma yarışı bundan sonra daha da hızlanacak" dedi.

“Son kampanyada hafta içi günlerde uyguladıkları gidiş-dönüş bilete tek hat fiyatı uygulamasında büyük başarı elde ettiklerinin” altını çizen Eren, “Hafta içinde kampanyayla sağlanan yolcu artışının yüzde 20 civarında olduğunu” belirtti.

İstanbul Bölge Müdürlüğü çalışanlarının ödüllendirildiği ve tamamına başarı belgesinin verildiği gecede, Bölge Müdürü Hakan Kazım Ayık'a bir plaket veren Eren, ikinci üç aylık dönem için bölgeler arası yarışma fitilini ateşledi.

(İHS)

16.04.2007 18:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title