Haberler

Şirket Haberleri...

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projelerine Önem Veren Nilüfer Turizm, Uludağ Üniversitesi ile Ortak Bir Çalışmaya Daha İmza Attı. Eğitim Fakültesi Tarafından Düzenlenen Şiir, Deneme ve Trafik Sloganı Yarışmaları'na Sponsor Olan Nilüfer Turizm, İlk Üçe Girenleri ve Mansiyon Kazananları Ödüllendirdi.

Kurumsal sosyal sorumluluk projelerine önem veren Nilüfer Turizm, Uludağ Üniversitesi ile ortak bir çalışmaya daha imza attı. Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen Şiir, Deneme ve Trafik Sloganı Yarışmaları'na sponsor olan Nilüfer Turizm, ilk üçe girenleri ve mansiyon kazananları ödüllendirdi.

Uludağ Üniversitesi Ahmet Taner Kışlalı Salonu'nda yapılan ödül törenine Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Tahir Baştaymaz, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mustafa Cemiloğlu, Prof.Dr.Ramazan Derdiman, öğretim üyeleri ile Nilüfer Turizm Genel Müdürü Şerif Eren ve Yönetim Kurulu üyesi Yavuz Koçan katıldı. Nilüfer Turizm Genel Müdürü Şerif Eren, sosyal sorumlulukların şirket kültürünün bir parçası olduğunu belirterek, kültür ve sanata katkılarından ötürü duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Şiir Yarışması'nda birincilik ödülünü Fatih Çodar, "İşte Ben Anadoluyum", ikincilik ödülünü Yavuz Sezer Oğuzhan "Medeniyet", üçüncülük ödülünü Ferit Kırmızıkaya, "Otuz Beşe Beş Kala" adlı eserlerle kazandılar. Deneme Yarışması'nda ise birincilik ödülünü Hatice Yurtseven, "Dünyama Selam Olsun", ikincilik ödülünü Muhammet Çelik, "Hazan Yaprakları Dökünce", üçüncülük ödülünü ise Zafer Cin, "'An'da İnfilak" adlı eserleriyle kazandı.

Trafik Sloganı Yarışması'nda ise birincilik ödülünü Sevtap Çak, "Emniyet kemeriyle koltuğa değil hayata bağlan", ikincilik ödülünü Tuba Kirsiz, "Herkes trafikte gösterirse özveri, olmaz acı kaza haberi", üçüncülük ödülünü ise Burcu Can, "Hayatınızı düşünün, hızınızı düşürün" sloganlarıyla aldı.

(EY-YK)

11.05.2007 16:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title