Haberler

Fiyatı duyan koştu! İstanbul'un göbeğinde metrelerce ucuz baklava kuyruğu

Güncelleme:

Şirinevler'de bir tatlıcı piyasaya göre daha ucuz baklava satışa sundu. Kilosu 56 liradan fıstıklı baklava almak isteyenler, sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.

Ramazan Bayramı öncesi tatlıcılarda yoğunluk yaşanıyor. Şirinevler'de bulunan piyasaya göre ucuz baklava satan tatlıcı dükkanına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Fiyatı duyan koştu! Şirinevler'de bayram öncesi metrelerce 'ucuz' baklava kuyruğu

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDU

Sabahın erken saatlerinden itibaren sıraya giren vatandaşlar tatlıcı önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Dükkanın önünden başlayan kuyruk, metrelerce ilerideki meydana kadar uzadı.

Fiyatı duyan koştu! Şirinevler'de bayram öncesi metrelerce 'ucuz' baklava kuyruğu

"UCUZ VE KALİTELİ"

Erken saatte baklava almak için kuyruğa girdiğini belirten Adem Ata, "Burası ucuz, kaliteli olduğu için diğer baklavacılarda fiyatlar daha pahalı, durumlar belli bundan dolayı halk buraya geliyor, burada kuyrukta beklemek zorunda. Dün telefonla arayıp fiyatı sordum fıstıklı baklavanın kilosu 52 lira, kasiyerlere bağlı hızlı çalışırlarsa bize de sıra gelecek" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Şirinevler Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title