Haberler

Simavlılar İzmir'de Buluştu

Ege Bölgesi Simavlılar Sosyal Dayanışma Derneği, Düzenlediği 'İzmir Simav Gecesi'nde 300'e Yakın Dernek Üyesiyle İzmir'de Yaşayan Simavlıları Bir Araya Getirdi.

Ege Bölgesi Simavlılar Sosyal Dayanışma Derneği, düzenlediği 'İzmir Simav Gecesi'nde 300'e yakın dernek üyesiyle İzmir'de yaşayan Simavlıları bir araya getirdi. Programa MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık ile AK Parti Kütahya Milletvekilleri Doç. Dr. İsmail hakkı Biçer ve Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Tuğcu'nun yanı sıra, simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, Simav Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Güner ve Süleyman Özkan, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği Başkanı Fahri Alpaslan, Emekli Diplomat Kazım İmren, Simav Ticaret Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu, İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Mustafa Bayram, Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Kadri Çırak ve çok sayıda davetli katıldı. Gecenin açılışında yönetim kurulunu ve protokol üyelerini konuklar atakdim eden Ege Bölgesi Simavlılar Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Avukat Mustafa Türe, Simav'ı İzmir'de bulunan hemşehrilerine ve diğer konuklarına daha yakından tanıtmak, birlik ve beraberlik örneği sergilemek adına böyle bir geceyi düzenlediklerini söyledi. Başkan Türe, katılanlara ve gecenin düzenlenmesine katkı sağlayanlara teşekkür ederek ve Yeşil Simav'ım adlı şiirle konuşmasını tamamladı. Program, yemek, Simav Yaren Ekibi'nin folklor g?sterisi, Simav Yöresi Türküleri eşliğinde simav tanıtımıyla devam etti.

(UÇ-YK) 08.03.2008 11:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title