Haberler

Simavlı Hayırsever İşadamından Dördüncü Okul

Kütahya'nın Simav İlçesinde, 3 Okul ve 2 Cami Yaptırarak Vatandaşların Hizmetine Sunan Hayırsever İşadamı, Şimdi de Anaokulu Yaptırmak İstiyor.

Kütahya'nın Simav ilçesinde, 3 okul ve 2 cami yaptırarak vatandaşların hizmetine sunan hayırsever işadamı, şimdi de anaokulu yaptırmak istiyor.

Anaokulu yaptırmak üzere Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ile işyerinde protokol imzaladığını belirten işadamı Nurullah Koyuncuoğlu, "Valimiz Şükrü Kocatepe Kütahya Jandarma Alay Komutanı Albay Tarık Hatipoğlu, Kaymakam Samet Ercoşkun ve Simav Belediye Başkanı Rıza Özdemir ile birlikte işyerime gelerek ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında Sayın Valimiz Şükrü Kocatepe Simav'da bir anaokuluna ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bu anaokulunu benim yaptırmamı istedi. Hemen kabul ettim. Anaokulu ile ilgili protokolü imzaladık. Ancak benim asıl hedefim ilçeme sağlık alanında hizmette bulunmak. Valim kaç yataklı isterse istesin. Adımı taşıyacak büyük bir hastane yaptırarak ilçeme sağlık alanında da hizmette bulunmak istiyorum" dedi.

Bayındırlık teknik şartnamesine uygun ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) standartlarında yapılacak olan Simav anaokulunun arsasının belediye tarafından karşılanacağı bildirildi.

(MY-EFE-MŞ)

28.07.2007 12:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title