Haberler

Simav Protokolünden Gaziye Ziyaret

Kütahya'nın Simav İlçesinde Protokol Mensupları, Yaklaşık Bir Ay Kadar Önce Şırnak'ın Silopi İlçesi Kırsalında PKK ile Girdiği Silahlı Çatışmada Gazi Olan Piyade Çavuş Ramazan Tosun'u Ziyaret Ederek, Geçmiş Olsun Dileklerini İletti.

Kütahya'nın Simav ilçesinde protokol mensupları, yaklaşık bir ay kadar önce Şırnak'ın Silopi ilçesi kırsalında PKK ile girdiği silahlı çatışmada gazi olan piyade çavuş Ramazan Tosun'u ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, Garnizon Komutanı Üsteğmen Bora Taşdelen, Simav Emniyet Müdürü Nadi Ünver, yaklaşık bir ay kadar önce Şırnak'ın Silopi kırsalında PKK ile girdikleri silahlı çatışmada vücudunun üç ayrı yerine isabet eden kurşunlar yüzünden yaralanan Simavlı gazi piyade çavuş Ramazan Tosun'u istirahat ettiği Süleyman Sami Sokak 30 numaralı baba evinde ziyaret etti.

Yaralı piyade çavuşu ziyarette en alt rütbeden en üst rütbedeki Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının vatanın savunmasında canlarını hiçe saydıklarını ve yurt savunması esnasında görevlerini fedakarca yerine getirdiklerini belirten Kaymakam Samet Ercoşkun, "Vatanımızı bölmeye, parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu işe kalkışanlar nerede olursa olsun kahraman evlatlarımızı, Mehmetçiği karşısında bulacaklardır" dedi.

Bölücü terör örgütü PKK ile girdikleri silahlı çatışmada sol bacağı, sağ kaburgası ve sağ kolundan aldığı kurşunlarla yaralanmasının ardından askeri bir helikopter ile önce Diyarbakır, ardından da Ankara GATA Askeri Hastanesi'ne kaldırılarak başarılı bir ameliyat sonrası istirahat için memleketi Simav'a gönderildiğini belirten Simavlı gazi piyade Çavuş Ramazan Tosun durumunun iyi olduğunu belirterek, "İyileşip görevimin başına döneceğim. Vatana 4 ay daha borcum var. Hainler zaten karşımıza çıkmaya cesaret gösteremezler. Ancak pusu kurup haince saldırabilirler" diye konuştu.

(MY-EFE) 29.05.2008 11:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title