Haberler

Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun:

Kütahya'nın Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu'na Firesiz Bir Şekilde Katılan Köy Muhtarlarına Teşekkür Etti.

Kütahya'nın Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu'na firesiz bir şekilde katılan köy muhtarlarına teşekkür etti.

Eynal Kaplıcaları Gazinosunda gerçekleştirilen Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurul toplantısında, birliğin kıt bütçesiyle 2007 yılının ilk 10 ayında yol, içme suyu ve kanalizasyon başta olmak üzere planlanmış pek çok yatırımı tamamlamanın ve köylere gereken hizmeti birlikte götürmenin onur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kaymakam Ercoşkun, "Bu hizmetlerin tamamlanmasında emeği geçen İl Genel Meclisi üyelerimiz ile 67 köy muhtarımızın tamamına ve birlik üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Önümüzdeki yıl köylere yapılacak yatırımlarda sulama göletleriyle sulama havuzlarına öncelik tanıyacaklarını ifade eden Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, "En büyük amacımız imkanlar ölçüsünde tüm köylerimize küçük veya büyük ölçekli sulama havuzu veya sulama göletleri yapmak olacak. Çünkü tarımda istenilen yüksek verimi elde edebilmek ve su tasarrufu sağlayabilmek için salma sulama yerine damlama ve yağmurlama sistemine geçmek zorundayız. Bunun için de ilk önce yapılacak iş her köye bir sulama havuzu kazandırmak olacak" şeklinde konuştu.

Simav Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde görev alacak yeni üyelerin belirlenmesinin ardından birliğe bir yıl boyunca emeği geçen İl Genel Meclisi üyelerinden İsmail Çavuşoğlu, İsmail Gönen ve Hakan Avkıran ile Bedirler Köyü Muhtarı Kamuran Ababay, Karapınar Köyü Muhtarı Mustafa Çulha teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

(MY-EFE-MŞ)

01.11.2007 12:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title