Haberler

Simav'da Mezuniyet Coşkusu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne (Dpü) Bağlı Simav Teknik Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu'nun Bu Yıl Mezun Verdiği 710 Öğrencisi İçin Düzenlenen Mezuniyet Töreni Renkli Görüntülere Sahne Oldu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne (DPÜ) bağlı Simav Teknik Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu'nun bu yıl mezun verdiği 710 öğrencisi için düzenlenen mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Törenle uğurlanan mezun öğrenciler Simav'dan ayrılmanın hüznünü, yeni bir hayata atılmanın ise sevincini bir arada yaşadı. Simav Teknik Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu Muradınlar Kampusunda gerçekleşen mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Simav Teknik Eğitim Fakültesi Folklor ekibinin gösteri yaptığı programda Simavlılar ve çok sayıda davetli gönüllerince eğlendi.

Mezuniyet törenine Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, Simav Belediye Başkanı Rıza Özdemir, Garnizon Komutanı Üsteğmen Bora Taşdelen, Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Simav Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahri Öteyaka, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Korkmaz, Simav İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal sevgi, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, akademisyenlerle öğrenci velileri ve davetliler katıldı.

Törende Simav Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Korkmaz, Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Simav Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahri Öteyaka, Simav Belediye Başkanı Rıza Özdemir ile Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun yaptıkları konuşmalarda öğrencilere yönelik mesajlar verirken fakülte ve meslek yüksek okulunun geleceği ile ilgili yapılması gerekenleri anlattılar. Son olarak öğrenciler adına konuşan Mehmet Ulunam isimli öğrenci, "Bizi evlatları gibi bağrına basan, yaramazlıklarımızı hoşgören sıcakkanlı Simav halkı ile kaplıcası, doğal güzellikleri ile bizleri büyüleyen Simav'ı hiçbir zaman unutmayacağız. Bundan böyle Simav'ın fahri birer hemşerisi olacağız" dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere Kaymakam Samet Ercoşkun, Garnizon Komutanı Üsteğmen Bora Taşdelen, Simav Belediye Başkanı Rıza Özdemir, Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Simav Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahri Öteyaka ile Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Korkmaz tarafından birer altın hediye edildi. Mezuniyetleri havaya kep fırlatarak coşku içerisinde kutlayan öğrenciler aileleri ve yakınlarıyla birlikte belediyenin kendilerine ikramda bulunduğu etli pilava kaşık salladılar.

(EFE) 30.05.2008 12:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title