Haberler

Simav'da Her Gün 100 Kişiye İftar Yemeği

Kütahya'nın Simav İlçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Tarafından İşletilen Aşevinde Her Gün 100 Kişiye Sıcak İftar Yemek Veriliyor.

Kütahya'nın Simav ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından işletilen aşevinde her gün 100 kişiye sıcak iftar yemek veriliyor.

11 ayın sultanı, bereket ve rahmet ayı Ramazan'ın birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi dileğinde bulunan Vakıf Başkanı ve Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, "Gittikçe zayıflayan sosyal dayanışma ruhumuzu canlı tutmanın en güzel ve en müstesna günlerini teşkil eden Ramazanların, bu yıl da aynı coşku, heyecanla geçeceğine inanıyorum. Bin aydan hayırlı olduğu yüce Rabbimiz tarafından bildirilen Kadir gecesini içinde barındıran Ramazan ayı, kalplerimizde sevgiyi, iyiliği, mutluluğu ve yaşama heyecanını daha

da artıracaktır. Çok değerli halkımızın ve tüm inanan kardeşlerimizin bu mübarek aylarını tebrik ediyor, herkese hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

(MY-EFE-MŞ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title