Haberler

"Silopi'de Sanat" Resim ve Ses Yarışması

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği'nceokullar arası resim ve ses yarışması düzenlendi.

Silopi Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği'nce ilk ve ortaöğretim okulu öğrencileri arasında "Silopi Sanat" resim ve ses yarışması düzenlendi.

Koç İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Kaymakam Suat Demirci'nin eşi Hediye Demirci, Emniyet Müdürü Zeki Sezer, 172 Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Albay Bilal Bebiş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bekir Erdem, okul müdürleri, emniyet personeli, öğretmenler ve öğrenciler ile velileri katıldı.

Etkinlikte, yurdun çeşitli illerine düzenlenen gezilerden derlenen fotoğrafların slayt eşliğinde sunumu yapıldı. Daha sonra ses yarışmasında dereceye giren ilk 5 öğrenci performanslarını sergiledi.

Silopi Lisesi folklor ekibinin hazırladığı yöresel halk oyunları gösterisinin ardından Silopi, Cizre ve İdil Terörle Mücadele Bürosu'nun "Bilgilendirme ve Önleme" faaliyetlerini içeren video klipi izletildi. Dicle Orta Okulu öğrencilerinin koro gösterisinin ardından ödül törenine geçildi.

Resim dalında birinci olan M.Akif Ersoy Orta Okulu öğrencisi Hüseyin Bilgin ve Ses dalında birinci olan Sevgi ilköğretim Orta Okulu'ndan Nurullah Kayan'a Kaymakam eşi Hediye Demirci tarafından diz üstü bilgisayar hediye edildi. - Şırnak

Kaynak: AA / Yerel

Suat Demirci Zeki Sezer Silopi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title