Haberler

Silifke Kültür ve Sanat Evi Derneğinden Konser

Silifke Kültür ve Sanat Evi Derneği Türk Halk Müziği Korosu "Türküler ve Oyun Havaları" Adı Altında Bir Konser Verdi.

Silifke Kültür ve Sanat Evi Derneği Türk Halk Müziği Korosu "Türküler ve Oyun Havaları" adı altında bir konser verdi.

Koro, Kütahya, Sinop, Manisa, Kırşehir, Denizli, Giresun, Aydın, Azerbaycan, Nevşehir, Rize, Şanlıurfa, İzmir, Orta Anadolu ve Silifke yöresine ait türküleri seslendirdi. Görme özürlü üyelerin söylediği türküler, geceye katılanlar tarafından ilgiyle dinlendi.

Konser sonunda bir konuşma yapan Kaymakam Ahmet Beyoğlu, 2008 yılının ilk konserinin Kültür ve Sanat Evi Derneği tarafından başarılı bir şekilde sunulduğunu belirterek, "İlçemizde böyle anlamlı bir konser düzenleyen Silifke Kültür ve Sanat Evi Dernek Başkanına, korodaki arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların devamını diliyorum" diye konuştu.

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel de, "2008 yılında yenilenmiş salonumuzda ilk konserimizi izledik. Umarım bu konserlerimizin devamı gelir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Kültür ve Sanat Evi Derneği Başkanı Nazif Ali Arıcan ise, "Konserimizi yenilenmiş salonumuzda sunma imkanı sağlayan belediye başkanımıza, belediye personellerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gece sonunda Dernek Başkanı Nazif Ali Arıcan ve Koro Şefi Cihangir Akdemir'e, Beyoğlu ve Öngel tarafından çiçek verildi.

Konseri, Cumhuriyet Başsavcısı Neyzen Özcan, Atayurt Belediye Başkanı Sedat Yeğiner, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yüceli, Milli Eğitim Müdürü Kazım Alp Alkan, AK Parti İlçe Başkanı Arslan Türe, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Zahide Doğan ve çok sayıda davetli izledi.

(MŞ-AB-Y) 22.02.2008 11:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title