Haberler

Sıla Söke'yi Coşturdu

Söke Belediyesi tarafından Novada Outlet AVM'nin katkılarıyla düzenlenen konserde ünlü sanatçı Sıla, Söke'yi coşturdu.

Söke Belediyesi tarafından Novada Outlet AVM'nin katkılarıyla düzenlenen konserde ünlü sanatçı Sıla, Söke'yi coşturdu.

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen konser Novada Outlet AVM'nin otopark alanında gerçekleşti. Konseri yaklaşık 20 Bin kişi izlerken; Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer ve Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi de konseri izleyenler arasında yer aldı. Havai Fişek gösterisi ve Sökelilerin dev bir koro halinde onuncu yıl marşını söylemesi ile başlayan gecede Sıla; sevilen şarkılarını Sökeli hayranları için söyledi.

Sökeliler adına sahneye çıkan Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi konuşmasında; "Cumhuriyet'in 90. Yılını coşkuyla kutluyoruz. Bu coşkuya, coşku katmak için Söke'ye gelen Sıla Hanım'a ve bu güzel gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Özekmekçi Sökeliler adına ünlü sanatçı Sıla'ya; çiçek, ziyaret anısı ve birde Atatürk işlemeli halı takdim etti.

Sıla Cumhuriyet Bayramında Söke'de olmaktan mutlu olduğunu söylerken; kendisini Sökeliler ile buluşturan Söke Belediyesi'ne teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Özekmekçi Söke Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title