Haberler

Siirt'te "Gönül Elçileri" Projesi

Siirt'teki "Gönül Elçileri " projesi kapsamında ihtiyaç sahibi aileler ziyaret ediliyor.

Siirt'teki "Gönül Elçileri " projesi kapsamında ihtiyaç sahibi aileler ziyaret ediliyor.

Siirt'te Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından önceden belirlenen maddi durumu iyi olmayan aileler, "Gönül Elçileri" projesi kapsamında ziyaret edildi.

Gönül elçilerinden Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Gökhan Marakçı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Engin Özel, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanları ile birlikte Ulus Mahallesi'nde yaşayan Ahmet Çelik, Sebih Ulu, Osman Azğan, Hanım Çiltaş, Arif Çelik, Hediye Çiltaş ve Hacer Yılmaz adlı ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti.

Aileleri konutlarında tek tek ziyaret eden ve kendileriyle yakından ilgilenen Aydın, ailelerin sorunlarını dinleyerek kendilerine çeşitli yardımlarda bulundu. Ailelerin durumları hakkında yetkililerden bilgi alan Aydın, "Çeşitli nedenlerle eğitim ve öğretime ara veren çocuklarının okutulması yönünde ailelere her türlü  maddi ve manevi desteğin verilecek. Ekonomik yoksulluk içerisinde bulunan ailelere beyaz eşya, barınma, eğitim ve nakdi yardımlarda bulunulacak. Ailelere destek amaçlı ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

Aileler de, yapılan bu ziyaretten memnun olduklarını belirterek, teşekkür ettiler. - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Aydın Arzu Aydın Siirt Ulus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title