Haberler

Side Face Dergisi'nden Yardım Yemeği

Güncelleme:

Side Face Dergisi ve Karma Restoran işbirliği ile düzenlenen yemekte elde edilecek gelirler, ihtiyaç sahibi aileler için kullanılacak.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Side Face Dergisi ve Karma Restoran işbirliği ile düzenlenen yardım yemeğinden elde edilecek gelirin, ihtiyaç sahibi aileler için kullanılacağı bildirildi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy'un da katıldığı yardım yemeğinde ünlü ressam Zeki Kaba'nın 4 tablosu açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı. Yemeğin gelirinin ilçede muhtarlar tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi aileler için kullanılacağı bildirildi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Side Face Dergisi'ne böyle anlamlı bir etkinliğe öncü olduğu için teşekkür ederken, derginin imtiyaz sahibi Selda Şenel ise yaptığı konuşmada, "Bizim Sevgimiz Dünyaya Yeter' sloganı ile yola çıktık. Küçük gönüllerde bu büyük sevgileri taşıyan herkese teşekkür ediyorum. Manavgat'ta sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya devam edeceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Sözen Manavgat Antalya Side Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title