Haberler

Seyitler Köyü Yolu Asfaltlandı

Artvin'de Seyitler köyü yolu, İl Özel İdaresi ekiplerince asfaltlandı.

Artvin İl Özel İdaresi ekipleri, Seyitler köyü yolunu asfaltladı.

Artvin İl Özel İdare Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, yaptığı açıklamada, Artvin Çoruh Üniversitesi'ne (AÇÜ) ulaşımı sağlayan Artvin Merkez ile Seyitler köyünü birbirlerine bağlayan yolun 400 metrelik kısmının asfaltlandığını söyledi.

Yapılan çalışma ile yolun tamamının asfaltlandığını belirten Yazıcı, şunları kaydetti:

"Seyitler köyü yolunda yol düzenleme ve genişletme çalışmalarına geçen yıl başlandı. Yapılan çalışmalardan vatandaşlarımızın olumsuz etkilenmemesi ve ulaşımın Çarbiyet Mahallesi'nden sağlanması için 400 metrelik Seyitler köyü giriş güzergahına asfalt kaplama yapamamıştık. İş sezonunun başlaması ile geçtiğimiz yıldan kalan 400 metrelik kısma asfalt kaplama yaptık."

Yazıcı, yolda su giderleri ve yaya yolu yürüyüş banketi çalışması yapacaklarını anlatarak, "Yolun 2 bin 400 metrelik bölümünün tamamında su kanalları, yağmur suyu giderleri ile yaya yürüyüş bölümleri yapacağız. Asfalttaki aşınma, kasis ve birleştirmeden kaynaklı sorunları da gidermek için 5 santimetrelik asfalt kaplama daha yapacağız" dedi. - Artvin

Kaynak: AA / Yerel

Artvin Merkez Orhan Yazıcı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title