Haberler

Şerifoğlu'ndan Eğitime Bir Katkı Daha

Düzce’nin Karacahacı Musa Mahallesi’nde ki Hamit Şerif Ortaokulu’nu yaptıran İş Adamı Hamit Şerifoğlu, aynı okul içine bu kez eşi Şadiye Şerifoğlu adına bir konferans salonu yaptırdı.

Düzce'nin Karacahacı Musa Mahallesi'nde ki Hamit Şerif Ortaokulu'nu yaptıran İş Adamı Hamit Şerifoğlu, aynı okul içine bu kez eşi Şadiye Şerifoğlu adına bir konferans salonu yaptırdı.

Düzceli İş Adamı Hamit Şerifoğlu, eşi Şadiye Şerifoğlu adına Karacahacı Musa Mahallesi'nde ki kendi adını taşıyan okulun içine konferans salonu yaptırdı. Yaptırılan konferans salonu düzenlenen törenle açıldı. Törene Vali Ali Fidan, Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir, Hamit Şerifoğlu ve ailesi, daire amirleri, davetliler ve öğrenciler katıldı.

EĞİTİME KATKI DAVETİ

İş Adamı Hamit Şerifoğlu törende yaptığı konuşmada sanayicileri özellikle okul yaptırmaya davet ederek "Bizim sanayiciler olarak en çok bu kurumlara ihtiyacımız var. Çünkü bizlerin kalifiye eleman sıkıntımız var ve bu elemanlar bu okullardan çıkacaklar. Ancak Düzce'de elini taşın altına koyan kişi sayısı çok az. Her şeyi devletten beklememek lazım. Bu konuda daha duyarlı olmamız şart" dedi.

Vali Ali Fidan ise, "Hamit Şerifoğlu ve ailesine teşekkür ediyoruz. Devletimiz son yıllarda milli eğitim ödeneklerini arttırdı. Bu sevindirici bir gelişme ancak devletin tek başına bu yükün altından kalkması mümkün değil. Bu sebeple iş adamlarımızın da elini taşını altına koyması bizi sevindiriyor ve umutlandırıyor" diye konuştu. Konuşmaların ardından protokol üyeleri yeni konferans salonunun açılışını gerçekleştirdiler. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Şerifoğlu Ali Fidan Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title