Haberler

Şemdinli'de Cumhuriyet yürüyüşü

Güncelleme:

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde de "Cumhuriyet" yürüyüşü yapıldı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde de "Cumhuriyet" yürüyüşü yapıldı.

Şemdinli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 100. yıl etkinliğinde İlçe Jandarma Komutanlığı önünde bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde dev Türk bayrakları, Atatürk'ün fotoğraflarıyla Cumhuriyet Caddesi'ne kadar yürüdü. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından protokol ile vatandaşlar şehir turu attı.

Yürüyüşün sonunda bir konuşma yapan Kaymakam Ali Ekber Ateş, güzel ve anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirtti. Kaymakam Ateş, Cumhuriyetimizin 100. yılına girmiş bulunmaktayız.100. yılımızı birçok etkinlikle kutluyoruz. Bugün de bir yürüyüş etkinliği gerçekleştirdik. Cumhuriyet bizim için çok önemli. Eğer bugün ülkemizde bağımsız ve özgür bir şekilde yaşıyorsak Cumhuriyetimizin sayesindedir. Yani sizlerin sayesindedir. Cumhuriyet demek bence halk demektir. Halk ne kadar çok bağımsızlığına özgürlüğüne eğitimine medeniyetine önem verirse Türkiye Cumhuriyeti yıllar boyunca yaşayacaktır" dedi.

Programa Kaymakam Ali Ekber Ateş, 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Özay İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demir, Belediye Başkanı Tahir Saklı, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Yücel Yılmaz, siyasi parti, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kurum amirleri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Bayramı Şemdinli 29 Ekim Hakkari Yerel Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
title