Haberler

Selçuklu'da "Türkiye'de Kültür Kavgası" Konulu Söyleşi

Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından 11.Genç Ufuklar Akademisi kapsamında "Türkiye'de Kültür Kavgası" konulu söyleşi düzenlendi.

Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından 11. Genç Ufuklar Akademisi kapsamında " Türkiye'de Kültür Kavgası" konulu söyleşi düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi 30 Ağustos Salonu'nda gerçekleşen söyleşiye, yazarlar Tarık Tufan ve Selahattin Yusuf konuşmacı olarak katıldı.

Programın selamlama konuşmasını yapan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Gençlik Meclisi'nin olarak çok iyi işler yaptığını söyledi.

Genç Ufuklar Akademisi'nin geçen yıl Selçuklu Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yapılmaya başladığını ifade eden Altay, toplumun yeniden toparlanmasının gençlik sayesinde olacağını belirtti.

Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Kıyak da Genç Ufuklar Akademisi'nin amacının kutlu bir geleceğin tohumlarını toprağa atıp, geleceğe sapasağlam nesiller hediye edebilmek olduğunu vurguladı.

Açılış ve selamlama konuşmaların ardından yazarlar Tarık Tufan ve Selahattin Yusuf, "Türkiye'de Kültür Kavgası" konulu söyleşide deneyim ve düşüncelerini öğrencilerle paylaştı.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Selahattin Yusuf Tarık Tufan Selçuklu Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title