Haberler

Şeker Kreşi Dönem Sonu Etkinliği

Kayseri Şeker Fabrikası çalışanlarının 03-06 yaş gurubu çocuklarına hizmet vermekte olan Şeker Kreşinin 2013-2014 dönem sonu etkinliği kreş bahçesinde düzenlendi.

Kayseri Şeker Fabrikası çalışanlarının 03-06 yaş gurubu çocuklarına hizmet vermekte olan Şeker Kreşinin 2013-2014 dönem sonu etkinliği kreş bahçesinde düzenlendi.

Gürbüz Şeker çocukları olarak adlandırılan kreş öğrencilerine Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı tek tek gül dağıtarak tebrik etti. Kreş öğretmen ve personeline de gayretlerinden dolayı plaket takdim edildi.

Şeker kreşi dönem sonu etkinliğinde konuşan Hüseyin Akay, öğrenmenin yaşının olmadığını ve beşikten mezara kadar eğitim yapılabileceğine dikkat çekerek "Hazreti Ali'nin dediği gibi Bana bir harf öğretenin kölesi olurum sözünü düstur olarak alıyoruz" dedi.

Başkan Akay ayrıca; Kayseri şeker olarak eğitime gereken önemi verdiklerini ve eğitim faaliyetlerini desteklemek üzere KAYŞEV Vakfını kurduklarını, ilk yılda 300 öğrenciye burs verildiğini, personel eğitimleri konusunda da Türkiye ortalamasının üzerinde personel eğitimi yapıldığını belirtti.

Kreş öğretmenleri Ayşen Karaca ve Fatma Küçük nezaretinde başkan ve misafirler kreş sergi salonunu gezdiler. Veliler çocukları ile birlikte yaptıkları çalışmalar önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Kayseri şeker kreş yıl sonu etkinliğine Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay yanında Genel Müdür Levent Benli, Şeker-İş Sendika Başkanı İsmail Yücer ve Fabrika yöneticileri ile öğrencilerin velileri de yoğun ilgi gösterdiler. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Şeker Hüseyin Akay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title