Haberler

Şehzadeler'de Yol Çalışmaları Hız Kazandı

Şehzadeler Belediyesi parke taşı döşeme işlerine hız verdi.

Şehzadeler Belediyesi parke taşı döşeme işlerine hız verdi. Yaz aylarının bitmesine kısa bir süre kala Şehzadeler'deki mahallelerde çalışmalarını hızlandıran Şehzadeler Belediyesi, Selimşahlar, Sancaklıiğdecik, Selimşahlar ve Çınarlıkuyu mahallelerinde park taşı döşeme çalışması başlattı. Yapılan çalışma kapsamında 4 mahallede toplamda 25 bin metrekare parke taşı döşemesi yapılacak.

Şehzadeler Belediyesi kırsal mahallelerde yol çalışmalarına devam ediyor. Yaz aylarının bitmesine kısa bir süre kala mahallelerde ki çalışmaları hızlandıran Şehzadeler Belediyesi, Selimşahlar, Sancaklıiğdecik, Selimşahlar ve Çınarlıkuyu mahallelerinde parke taşı döşeme çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar ile mahalle sakinlerinin kışın çamurdan kurtulacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak 65 Mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Her mahallede farklı bir çalışma yürüten ekiplerimiz, Selimşahlar, Sancaklıiğdecik, Selimşahlar ve Çınarlıkuyu mahallelerinde parke taşı döşeme çalışması yapıyor. Yapılan bu çalışma neticesinde mahalle halkımız kış aylarında çamurdan, yaz aylarında da tozdan kurtulmuş olacaklar. Ekiplerimizin 4 mahallede yaptığı çalışma tamamlandığında toplamda 25 bin metrekare parke taşı döşemiş olacaklar. Şehzadeler Belediyesi olarak halkımızın daha güzel bir Şehzadeler'de yaşaması için çalışıyoruz. 65 mahallemizde yaptığımız çalışmalarımız bundan sonrada devam edecektir. Yaptığımız tüm çalışmalar Şehzadeler'imize hayırlı olsun" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Selimşahlar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title