Haberler

Şehit Aileleri Derneği Terörü Kınama Mesajı Yayınladı

Güncelleme:

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Hakkari'de yapılan saldırıda 6 askerimiz ve 2 köy koruyucusu şehit olmasıyla ilgili mesaj yayınladı.

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, Hakkari'de terör örgütü tarafından yapılan saldırıda 6 askerimiz ve 2 köy koruyucusu şehit olurken 15 askerimizde yaralanması ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Hakkari'de terör örgütü tarafından yapılan saldırıda 6 askerimiz ve 2 köy koruyucusu şehit olurken 15 askerimizde yaralandığını öğrendik. Bu acılar yüreğimizi yakmıştır.

Böyle kutsal bir mübarek ayın içerisinde hain PKK tarafından şehit edilen kahramanlarımızın ocaklarına ateş düşmüştür. Bu ailelerimizin açılarını paylaşıyor. Bu mübarek ayda ailelerimizin ocaklarına ateş düşüren hain, kanı bozuk PKK'yı ve destekçilerini nefretle kınıyoruz" dedi.

Demir, "Son bir ay içerisinde sayısı belirsiz şehit verdik ve hala vermekteyiz. Ana, baba ve eşleri aslan gibi evlatlarını ve eşlerini toprağa verirken, kullandıkları tek söz sadece "Vatan Sağolsun" ne mutlu şehit ailelerimize. Sizlerde bu milletin en onurlu en şerefli ailelerisiniz.

Ülkemizin birliğini bütünlüğünü bozmaya çalışan hainler asla bu emellerine ulaşamayacaklardır. Ülkemizin neresinde olursa olsun bizim huzurumuzu bozmaya hiçbir devletin gücü yetmez. Bizim milletimizde iman gücü oldukça buna değil üç beş çapulcunun hiç kimsenin gücü yetmez. Türkiye Cumhuriyetinde din dil mezhep ayrımı bu güne kadar yapılmadığı gibi inanıyoruz ki bundan sonrada yapılmayacaktır. Bizim bu birlikteliğimizden PKK ve

PKK dan

rant kazanan hainler rahatsız olmaktadır.

Bizim canımızı yakan bu hainler bir gün inanıyoruz ki kendi kanlarıyla boğulacaklardır. Zaman gelecek vatan hainleri Türk milleti ile uğraşmanın ne kadar zor olduğuna inanıp bu hain emellerinden bir gün vazgeçeceklerdir" diye konuştu.

Başkan Demir sözlerine şöyle devam etti, "PKK üzerinden rant kazanan hainler PKK nın bitmesini istemediği için ülkemizde Türk, Kürt ayrımcılığı olduğunu düşünerek ülkemizin birliğini bütünlüğünü bozmaya çalışıp, kişisel çıkarları uğruna ocaklar yakmaya devam etmektedirler. PKK nın iç ve dış destekçileri bizi birbirimize düşürmek için aramıza nifak tohumları ekmeye çalışmaktadırlar, vatanımızı bölmeye çalışanlara karşı bedeli ne olursa olsun hep birlikte olmalıyız. Rengini Şehitlerimizin kanından alan şanlı ve şerefli Bayrağımızı daima göklerde tutmak, Ezanımızın susmaması için birlikte ve bütün olmalıyız, asla bu oyunlara gelmeyeceğiz. Üzerinde huzur ve güvenle yaşadığımız bu güzel vatanımızda yaşamanın bedeli mutlaka olacaktır. Bu bedeli gerekirse hepimiz ödemeye hazırız. Türk milletinde vatan ve millet sevdası var oldukça hainler emellerine asla nail olamayacaklardır, milletimizin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini bozmaya güçleri asla yetmeyecektir.

Şehitlerimiz vatanı, bayrağı, dini ve namusu uğruna can veren kahramanlarımızdır. Bu uğurda şehit olanlar Peygamber efendimiz (s.a) den sonraki en büyük rütbe ve makama sahip olduklarını ve Allah (c.c) şehitlik mertebesini sadece sevdiği kullarına nasip edermiş.

Şehitlik mertebesine erişip Nurlanan Kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyor Şehit ailelerimizin acılarını paylaşıyor, Türk Milletine Başsağlığı Diliyorum" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Demir Hakkari Niğde Yerel Haberler

title