Haberler

Seçmen Tereddütsüz Sandığa Gitmeli

Güncelleme:

CHP Diyarbakır Milletvekili adayı Naci Sapan, seçmenin tereddütsüz sandığa gitmesini ve demokrasiye katkı sunmasını istedi.

CHP Diyarbakır Milletvekili adayları tam hız çalışmalarını sürdürüyor. Esnafları, evleri tek tek dolaşan adaylar gördükleri ilgiden memnun. 1. Sıra Milletvekili adayı Naci Sapan, yaptıkları gezilerden çıkardıkları sonuçların çok olumlu olduğunu, bu ilginin sandığa yansıyacağına inandıklarını belirterek, "Halk CHP'nin sağduyulu yaklaşımını benimsedi. Barış için her evden bir oy istiyoruz. Halkımızın teveccühü de bu yönde. Oylarını bizden esirgemeyeceklerine olan inancımızın karşılığı mutlaka milletvekili çıkarmak olacaktır" dedi.

Milletvekili adayları Hüseyin Taşkıran, İlhan Baran, Hamit fidan, Aslı Açıkgöz, Recep Leygara, Mehtap Uluba ve il Başkanı Mehmet Sayın ile birlikte esnaf kesimini ve konutları gezen Naci Sapan, halkın gösterdiği ilgiden memnun olduklarını, bu ilginin mutlaka sandığa yansıması gerektiğini, bunun barışçıl bir ortamın sağlanması için son derece önemli olduğunu belirterek, "Bağlarda, Ofis yer altı çarşısında, Balıkçılar başında Uğur han, Vakıf han ve Seviş iş hanın da esnafla, halkla buluştuk. OSB müteşebbis heyeti ve sanayicilerle görüştük, sorunlarını dinledik. Gördüğümüz ilgi bizi son derece memnun etti. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. CHP'ye olan ilginin giderek arttığını görüyoruz. Seçime çok az bir zaman kaldı, ilginin sandığa yansıyacağı konusunda hiç bir endişemiz yok" dedi.


Kararsızlara Çağrı


Sapan, "Gezilerimiz sırasında şiddet sarmalından etkilenen bir daha çatışma istemeyen önemli bir kesimin siyasete ve siyasetçiye olan güveninin azaldığını gördük. Sandığa gitmeme gibi bir eğilim tespit ettik. Sandığa gitmemek demokrasiye zarar verir. Bu nedenle seçmenlerin mutlaka sandığa giderek vicdanının sesine kulak vererek oy kullanmasını istiyoruz. Katılım oranının yüksek olması demokrasiye katkıdır. Özellikle AKP'nin tek başına iktidarının engellenmesi için tercihlerin sağlıklı bir şekilde yapılmasını rica ediyoruz. Bütün sorunların çözümünün adresinin CHP olduğunu da hatırlatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title