Haberler

Sarıgöl Belediyesi Tsm Korosu "Şef Necmi Eren" Adına Konser Verdi

Sarıgöl Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, bir süre önce vefat eden, koro şefleri Necmi Eren anısına ’’Ahde Vefa’’ konseri düzenledi.

Sarıgöl Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, bir süre önce vefat eden, koro şefleri Necmi Eren anısına "Ahde Vefa" konseri düzenledi.

Sarıgöl Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen Şef Necmi Eren'i anma konserine Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, merhum koro şefinin eşi Dildare Eren, kızı Şehnaz Çelik, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Merhum Şef Necmi Eren anısına düzenlenen' 'Ahte Vefa" Türk Sanat Müziği Konseri öncesi, Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, merhum Şef Necmi Eren'in Eşi Dildare Eren ve kızı Şehnaz Çelik'e çiçek verdi, duygulu anlar yaşandı.

Ömer Karcı, merhum koro şefi Necmi Eren'in iki yıl süreyle Sarıgöl Belediyesi TSM Korosu'nu başarıyla çalıştırdığını dile getiren konuşmasında' 'Kar, yağmur demeden Salihli'den ilçemize gelerek, amatör ruhla oluşan koromuza çok büyük emekleri olan merhum koro şefimizi saygıyla anıyoruz. Koromuzun temelini attı. Ruhu şad olsun, Necmi Eren'i hiç unutmayacağız." dedi. Necmi Eren'in kızı Şehnaz Çelik ise kısa konuşmasında "Babam yıllarını müziğe adadı. İnanıyorum ki, şimdi ruhu bizler izliyordur. Babam adına konser verilmesi annemi beni mutlu kıldı" diye konuştu. Sarıgöl Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı Kanun Sanatçısı Bülent Erci, yönetiminde koro ve solo olarak Hicaz makamında 23 eseri seslendirdi. Sarıgöl Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Karcı Ahde Vefa Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title