Haberler

Şanlıurfaspor Kulübünden 1461 Trabzon Maçı Sonrası Açıklama

Şanlıurfaspor Kulübü, 1461 Trabzon yenilgisi sonrası basın açıklaması düzenledi.
Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü A.Gökhan Gökmen, 1461 Trabzon yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada, "1461 Trabzon karşısında aldığımız mağlubiyetten dolayı...

Şanlıurfaspor Kulübü, 1461 Trabzon yenilgisi sonrası basın açıklaması düzenledi.

Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen, 1461 Trabzon yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada, "1461 Trabzon karşısında aldığımız mağlubiyetten dolayı üzgünüz. Maç boyunca çok net pozisyonlar bulmamıza rağmen bunları değerlendiremedik ve yediğimiz kontra atak golü ile sahadan yenik ayrıldık. Rakibimizin çok koşan ve genç bir ekipten oluşuyor. Şanlıurfaspor ise daha tecrübeli bir ekip. Oyunu rakip kaleye oynamamıza rağmen, rakibimiz ani ataklar ile bulduğu pozisyonlar ile sonuca gitmeye çalıştı. Bunlardan bir tanesini de değerlendirdiler. Takımımız ise maç içinde çok net pozisyonlara girmesine rağmen son vuruşları yapamadı. Futbolda maalesef bunlarda var. Bu yüzden ilginç bir oyun zaten" dedi.

Gökmen, "Bundan sonra, ayağımızı daha sağlam yere basarak puan kayıpları yaşamamız lazım. Kendi evimizde kaybettiğimiz puanların telafisini yapmamız gerekiyor. Futbolcularımız da bunun bilincinde. İnşallah hafta arası oynayacağımız Balıkesirspor maçından galip gelerek kaybettiğimiz puanları telefi edeceğiz" dedi.

1 hafta içinde 3 maç oynayacaklarını hatırlatan Gökhan Gökmen, "Takımımız bu tür maçları oynamış futbolculardan oluşuyor. 1461 Trabzon maçından sonra Çarşamba günü Balıkesirspor, Cumartesi günü ise kendi sahamızda Samsunspor ile karşılaşacağız. 1 maçtan mağlup olduk. Önümüzdeki 2 maçı kazanarak tekrar üst sıralara gelmek istiyoruz. Futbolcumuz İzzet Kaya, yönetim kurulu raporu doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılarak, tüm ilişiği Şanlıurfaspor ile kesilmiştir. Kendisine 3 sezondur takıma vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, önümüzdeki futbol hayatında başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfaspor Balıkesirspor Gökhan Gökmen Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title