Haberler

Şanlıurfaspor, 1464 Trabzon Mağlubiyetini Unutturmak İstiyor

Basın sözcüsü Gökmen: "Kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Balıkesirspor maçını kazanarak geçen haftaki mağlubiyeti unutturmak istiyor.

Kulüp basın sözcüsü Gökhan Gökmen yaptığı açıklamada, 1464 Trabzon maçında buldukları net pozisyonları değerlendiremedekilerini belirtti.

Aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını vurgulayan Gökmen, "Kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz. Bundan sonra ayağımızı daha sağlam basarak puan kayıpları yaşamamız lazım. Futbolcularımız da bunun bilincinde, inşallah çarşamba günü oynayacağımız Balıkesirspor maçından galip gelmek istiyoruz" dedi.

Gökmen, Balıkesirspor maçının kendileri açısından çok kritik olduğuna işaret etti.

Rakiplerinin ligde üst sırada bulunduğunu aktaran Gökmen, şunları kaydetti:

"Balıkesirspor kendi evinde her maçını kazanmış, gol dahi yememiş bir ekip. Şanlıurfaspor olarak bu sezon bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz, rakibi kendi evinde mağlup ederek moral açısından da iyi duruma gelmeyi amaçlıyoruz. Takımımız kadro olarak bunu başaracak güçtedir. Kendilerine her maçta olduğu gibi bu karşılaşmada da güveniyoruz. 1 hafta içinde 3 maç oynayacağız ve takımımız bu tür maçları oynamış futbolculardan oluşuyor. Balıkesirspor deplasmanının ardından kendi sahamızda Samsunspor ile karşılaşacağız. Önümüzdeki 2 maçı kazanarak tekrar üst sıralara gelmek istiyoruz." - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Şanlıurfaspor Gökhan Gökmen Balıkesirspor Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title