Haberler

Şanlıurfa'da Yaptırılacak Köprülü Kavşak Projesi Masaya Yatırıldı

Şanlıurfa Belediyesi Tarafından Yapılacak Olan Yeşildirek Köprülü Kavşak Projesi İçin Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılacak olan Yeşildirek Köprülü Kavşak projesi için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Şair Nabi Kültür Merkezinde yapılan toplantıya, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili A. Müfit Yetkin, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ekinci, Karayolları Bölge Müdürü Zeynel Abidin Yeşil, Şanlıurfa Defterdarı Rahmi Turan, Belediye Başkan yardımcıları, Kent Konseyi Başkanı Abdurrahman Yetkin ve Yürütme Kurulu Üyeleri, belediye meclis üyeleri, TMMOB Şanlıurfa Temsilcisi Hakan Şen, S.S. Şanlıurfa Evren Sanayi Kooperatifi Başkanı Mustafa Aslan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mensur Özdemir, Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Hüseyin Korkmaz ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Katılımcılara, Yeşildirek Köprülü Kavşağı Projesini hazırlayan Mimar Deniz Halhal tarafından bir brifing verildi. Proje üzerinde tartışan katılımcılar, olumlu ve olumsuz fikirlerini sundular.

Belediye Başkanı Dr Ahmet Eşref Fakıbaba, projenin gerekliliğine değinerek, "Kent merkezinde gerekli görülen 2 noktaya belirtilen sürelerde, Şehitlik ve Uçaksavar Köprülü Kavşaklarını inşa ettik. Şimdi ise Yeşildirek Köprülü Kavşağını en kısa sürede inşa etmek için çalışmalarımız sürüyor. Şanlıurfa çok hızla gelişen bir kenttir. Bugün hazırlanan bir projenin dar perspektifte düşünülmemesi gerekir. Belediye olarak hazırlanan tüm projeleri, bilirkişilere hazırlatmaktayız. Her projemiz düzenlenen bilgilendirme toplantılarında enine boyuna tartışılmaktadır. Umarım Yeşildirek Köprülü Kavşağı da kentimiz için hayırlı olur" dedi.

(FÖ-HD-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title