Haberler

Şanlıurfa'da AK Parti ziyaretleri

Güncelleme:

AK Parti eski Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün'ü makamında ziyaret etti.

Elgün'ü tebrik etmek için geldiklerini ifade eden Zahit, "Bizler bugün Eyyübiye ilçe başkanlığımızı arkadaşlarımızla birlikte ziyarete geldik. Süleyman bey geçmişten dostumuz olan bir arkadaşımızdır. Aynı zamanda Urfa'da geçtiğimiz dönemlerde siyaset yapmış bir kimliği söz konusu, dolayısıyla AK Parti çatısı altında da bizler birlikte mesaide harcadık. Bu anlamda deneyimli bir arkadaşımızdır. Tabii Eyyübiye İlçe başkanlığı kolay bir bölge değil, aynı zamanda şimdiden görevinde başarılar dilerken, Eyyübiye çok geniş bir alana sahip, inşallah bu yükün altında çıkaracağına bizlerde inanıyoruz. Hep beraber bizlerde parti içinde, parti dışında fark etmeksizin her zaman arkadaşlarımızın yanında olacağız. Başkanımızın bir telefonu yeter. İnşallah hep beraber çalışacağız. Önümüzde de tabii yerel seçimler var. Bu seçimlerde bizler yine eski, yeni demeksizin partimizin çıtasını yükseltmek adına burada görev alacağız. Partinin başarı sağlanması açısından bu anlamda sayın başkana ve henüz seçilmemiş olan yeni yönetimine şimdiden bizler başarışlar diliyoruz. Bizler 12 yıl boyunca bu nöbeti tuttuk. Şimdi nöbet sırası Sayın başkanımızda. İnşallah bu görevi layıkıyla yapacağına canı gönülden, yürekten inanıyoruz. Bizlerde her zaman yanında olacağız. Bir kez daha bütün arkadaşlarım adına, eski yönetim kurulum adına Sayın başkanıma ve yönetimine tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ise, "Eski merkez ilçe başkanımız Mustafa Zahit bey ve yönetim kurulu üyelerinin hemen hemen tamamı ziyarette bulundukları için teşekkür ediyoruz. Ayaklarına sağlık diyorum. Ve geçmişte yaptığı emeklerini, çalışmalarını, yapmış olduğu bütün hizmetleri gördük biliyoruz. Buna Urfalılar şahittir. Bizler bütün yönetim kurulundaki arkadaşlara şahsım adına, Ak Parti'nin yeni ilçe başkanı olarak teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra Mustafa Zahit ve beraberindeki heyet, Ak Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Süleyman Elgün ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Şanlıurfa Merkez Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title