Haberler

Sanko Makina Mst İş Makinası Kamu Tarafından da Tercih Ediliyor

SANKO Holding’in iş makinaları sektöründeki şirketi Sanko Makina tarafından MST markası ile üretilen kazıcı yükleyiciler, özel sektörün yanı sıra, kamu tarafından da tercih ediliyor.

SANKO Holding'in iş makinaları sektöründeki şirketi Sanko Makina tarafından MST markası ile üretilen kazıcı yükleyiciler, özel sektörün yanı sıra, kamu tarafından da tercih ediliyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Başkan Hüseyin Sözlü ve ekibinin, İnşaat Fuarı'nda ziyaret ettiği Sanko Makina standında yakından inceleme fırsatı bulduğu yerli üretim MST marka kazıcı yükleyici iş makinalarından iki adet teslim aldı.

Artvin İl Özel İdaresi'ne de kırsal altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere, düzenlenen törenle MST marka 3 kazıcı yükleyici iş makinası teslim edildi.

İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene, Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Dilberoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, meclis üyeleri, encümenler, daire amirleri, kurum çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Sözlü Artvin Sanko Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title