Haberler

Sanayi Esnafından Posbıyık'a Teşekkür

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kışla Sanayisi esnafları Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret ederek yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kışla Sanayisi esnafları Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret ederek yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından altyapısı ve asfaltlama çalışması yapılan Kışla Sanayi Sitesi Başkanı Fatih Sarıkaya, ikinci Başkan Mehmet Peker, yönetim kurulu üyesi Adnan Tanrıkulu ve sanayi esnafı Altan Şahinler Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde sanayi sitesinde yaşanan olaydan dolayı üzüntülerini dile getirdiler. Sanayi sitesi yöneticileri, "Sanayi sitemize yaptığımız çalışmalara bir kez daha teşekkür ederiz. Sanayi sitesine yaptığınız ziyarette bir kişinin size olan saygısızca sarf ettiği sözleri için sizden özür diliyoruz. Bu durum yönetimimiz başta olmak üzere oradaki esnafımızı üzmüştür. Onun sözleri bizi bağlamamaktadır. Yaptığınız çalışmalar için bir kez daha teşekkür ederiz. Belediyemiz ile birlikte sanayi sitemizin daha düzenli hale gelmesi için sizlerle her zaman işbirliğine hazırız. Sizin bize olan desteğinize de ayrıca şükranlarımızı sunarız" dediler.

"EREĞLİ HALKININ HAKKINI YEDİRMEYİZ"

Başkan Posbıyık ise Kışla sanayisine yapılan caminin alt katında ki dükkanların oradaki esnafın ve Ereğli halkının malı olduğunu belirterek halkın malını kimseye yedirmeyeceklerini söyledi. Posbıyık konuşmasında şunları söyledi: "20 Yıllık belediye başkanlığım döneminde bu tarz olaylarla çok karşılaştım. Ben Sanayi sitesindeki esnafımızın her zaman yanındayım. Onların bana olan sevgisinden en ufak bir tereddüdüm yoktur. Evet. Orada gündeme gelmişti. Sanayi sitesine yapılan camimiz sanayi sitesinin öz malıdır. Ancak; altındaki dükkanlar ise sanayi esnafının ve Ereğli halkının malıdır. Buraları yani esnafın ve Ereğli halkının hakkını kimseye yedirmeyiz. Menfaat için çaba gösterenlere müsaade etmeyeceğiz. Kişisel menfaatler için değil halkın menfaatleri için mücadele ediyoruz."

Sanayi sitesi yönetimi sanayi sitesi ile ilgili olarak çeşitli konularda Başkan Posbıyık'a taleplerini iletirken Başkan Posbıyık ise yapılacak çalışmaların ilgili müdürler ve teknik ekip tarafından inceleneceğini ifade etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Ereğli Belediyesi Fatih Sarıkaya Halil Posbıyık Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title