Haberler

Samsun'da Avcıları Taşıyan Teknenin Alabora Olması

Kazada hayatını kaybeden Yunus Emre Erol'un cenazesi, Bafra'da toprağa verildi Dün gölde cesedi bulunan Yunus Semiz için çalıştığı Bafra Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi.

Bafra ilçesinde avlanmak için Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan tekneden göle düşerek hayatını kaybedenlerden Yunus Emre Erol'un (20) cenazesi toprağa verildi.

Bakırpınar Mahallesi'ndeki evinden alınan Erol'un cenazesi, Bakırpınar Merkez Camisi'ne getirildi. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Erol'un cenazesi, aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze sırasında 1 ay sonra askere gideceği öğrenilen Erol'un annesi Türkan Erol, "Oğlumu otobüse bindirdim, askere gönderiyorum. Oğlumu el sallayarak gönderiyorum" diyerek gözyaşı döktü.

Törene, Erol'un yakınları, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan, dün gölden cesedi çıkarılan Yunus Semiz (38) için çalıştığı Bafra Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi. Törene, Semiz'in 2 hafta sonra doğum yapması beklenen eşi Ayşe Semiz ile 8 yaşındaki oğlu Üzeyir Semiz de katıldı.

Bafra ilçesinde avlanmak için 11 Ocak Pazar günü Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan teknedeki 7 kişiden Dursun Namlı'nın (30) cesedi çevre sakinlerince, Muharrem Türkmen (37), Niyazi Türkmen (30), Yunus Emre Erol (20), Yunus Semiz (38), Mehmet Ali Semiz (35) ve Bilgin Namlı'nın (15) cesetleri ise arama kurtarma ekiplerince bulunarak kıyıya çıkarılmıştı. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Ali Semiz Emre Erol Samsun Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title