Haberler

Samsun'da 19 Mayıs coşkusu yaşanacak

Güncelleme:

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi kutlama programı çerçevesinde bir dizi etkinlik düzenlenecek.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi kutlama programı çerçevesinde bir dizi etkinlik düzenlenecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kentte resmi kutlama programı 15 Mayıs itibariyle başladı. Kentte kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla çok sayıda program düzenlenecek. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir dizi kutlama etkinliği organize edildi.

18 Mayıs'ta saat 13.00'te Kent Müzesi'nde 'Umudun Ötesi Umut' isimli fotoğraf ve resim sergisi düzenlenecek. Aynı gün saat 20.30'da Fener Alayı Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Yürüyüş DSİ 7. Bölge Müdürlüğü önünden başlayıp Cumhuriyet Meydanı'nda sona erecek. Sonrasında ise Cumhuriyet Meydanı'nda saat 21.00'de 'Kahramanlık Türküleri' konser programı yapılacak. 18 Mayıs'ta bir başka program ise saat 19.00'da Büyükşehir Sanat Merkezi'nde düzenlenecek. Burada Deprem Orotoryosu 'Şehrin Kırık Kanatları' ve Türk Halk Müziği Konseri 11 ile Ağıt Programı gerçekleştirilecek.

Karsu konser verecek

19 Mayıs'taki kutlamalarda ise Büyükşehir Belediyesi tarafından bir AVM'de saat 14.00'te Gençlik Konseri düzenlenecek. Yine aynı tarihte saat 20.00'de Büyükşehir Batıpark etkinlik alanında ünlü sanatçı Karsu 'Gençlik Konseri' kapsamında Samsunlulara konser verecek.

Kutlamalar kapsamında 21 Mayıs'ta ise saat 09.00'da Fuar Caddesi'ndeki başlangıç noktasından 19 Mayıs Yarı Maratonu yapılacak. Aynı gün saat 19.00'da Büyükşehir Sanat Merkezi'nde '7 Güzel Adam' tematik şiir dinletisi programı gerçekleştirilecek.

"İstiklalin ve istikbalin şehri Samsun"

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi kutlama programı kapsamında Samsun'da bir dizi etkinlik gerçekleştirileceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "İstiklalin ve istikbalin kenti Samsun'da 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşamak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu büyük bayramı kentimizde tüm heyecanı ve coşkusuyla kutlayacağız. Türkiye'nin kuruluşuna giden yolda ilk adımın atıldığı kurtuluş meşalesinin yakıldığı kent olan Samsun'da tüm vatandaşlarımızı kutlamalara katılmaya davet ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik Samsun Dizi Spor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title