Haberler

"Samsun'a Bir Parantez Açıyoruz Sempozyumu" Bilgilendirme Toplantısı

"Samsun'a Bir Parantez Açıyoruz Sempozyumu" bilgilendirme toplantısı yapıldı.

"Samsun'a Bir Parantez Açıyoruz Sempozyumu" bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Vali Hüseyin Aksoy, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Akan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır katıldı.

Aksoy, burada yaptığı konuşmada, "Samsun'a Bir Parantez Açıyoruz" sloganıyla 2011 yılı Ekim ayında Samsun'da gerçekleştirilen çalışmaların tamamlandığını belirtti.

Samsun sempozyumunun 13-16 Ekim 2011 tarihinde gerçekleştirildiğini hatırlatan Aksoy "Sempozyumda Samsun ile ilgili birçok konu tartışılıp bilimsel süzgeçten geçirilerek yayın haline getirilmiştir. Sunum yapan hocalarımıza daha sonra bir ay süre tanınarak bu sunuları gözden geçirmeleri sağlandı. Bugün itibarıyla Samsun sempozyumu üç cilt halinde basılarak kayıt altına alındı. Bütün kurum ve kuruluşlarımıza gönderilmek üzere hazırlıkları tamamlandı. Kitaplarımıza basılan bildiri sayısı 263'tür. Bu bildirilerin 135'i Ondokuz Mayıs Üniversitesi akademisyenleri tarafından sulundu. 41'i Samsun'da yaşayan, 87'si ise Samsun dışından gelen katılımcılar atarafınran sunuldu" dedi.

Aksoy, bildirilerin 21 ayrı bölümde sunulduğunu ifade etti. - SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Salih Zeki Murzioğlu Hüseyin Aksoy Hüseyin Akan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title