Haberler

Şampiyonlardan Genç'e Ziyaret

Ankara’da düzenlenen 9 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’ndan iki Türkiye şampiyonluğu ve iki Türkiye üçüncülüğü ile dönen Canik Belediyespor Badminton Takımı sporcuları, Başkan Osman Genç’i ziyaret etti.

Ankara'da düzenlenen 9 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'ndan iki Türkiye şampiyonluğu ve iki Türkiye üçüncülüğü ile dönen Canik Belediye spor Badminton Takımı sporcuları, Başkan Osman Genç'i ziyaret etti.

Başkent Ankara'da düzenlenen 9 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak, çift erkeklerde Türkiye şampiyonu olan Arda Doğaç Atan ve Kerem Acu ile Türkiye üçüncüsü olan Ömer Arda Turan ve Onur Acu, Badminton Antenörleri Ömer Aydoğmuş ile birlikte Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Şampiyon sporcular, elde ettikleri başarıyı kendilerine destek veren Başkan Genç'e armağan etti.

"Spora yatırım, geleceğe yatırım"

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Genç, gençlerin sağlıklı yetişmeleri amacıyla spora önem verdiklerini belirterek, "Canik Belediyesi olarak kurduğumuz Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi ile diğer spor tesislerimiz sayesinde gençlerimiz hem spor yapma imkanı buluyor hem de ulusal ve uluslararası alanda önemli başarılar elde ediyor. Spor, gençlerimizin fiziki, zihinsel ve ahlaki yönden sağlıklı gelişmeleri açısından çok önemli. Spora yaptığımız yatırımların meyvelerini alıyoruz. Bu bakımdan spora yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Spora yaptığımız yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz" dedi.

"Spora destek sürecek"

Son yıllarda yaptıkları yatırımlarla Canik'i sporda bir marka haline getirdiklerine işaret eden Başkan Genç, "Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımımız şehrimizi Süper Lig'de başarıyla temsil ediyor. Ayrıca diğer spor branşlarında gençlerimizin elde ettiği başarılar bizlere onur veriyor. İnanıyorum ki bu tür başarılar bundan sonra da artarak devam edecektir. Ben sporcularımızı kutluyorum. İnanıyorum ki Bulgaristan ve İstanbul'da düzenlenecek şampiyonalarda da şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya desteğimiz artarak sürecektir" diye konuştu.

Başkan Genç'e teşekkür

Badminton Takımı hocası Ömer Aydoğmuş ve şampiyon sporcular da, kendilerine ve spora verdiği destek nedeniyle Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti. Badminton takımı olarak başarılarının devam edeceğini belirten Aydoğmuş, "9-12 yaş milli sporcularımız Anıl Ulaç Atan, Miraç Kantar Aralık'ta Bulgaristan'ın Sofya şehrinde düzenlenecek Uluslararası 13 Yaş Altı Badminton Turnuvası'na katılacak. Yine 19 Yaş Altı sporcularımız Elmas Nur Şencan, Anıl Atan, Miraç Kantar, Ümran Sağlam, Sedanur Kantar 14-17 Aralık'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek Turkey Junior 2016 Şampiyonasına katılacak. İnanıyoruz ki oralardan da başarıyla döneceğiz. Bizlere verdiği destekten dolayı Başkanımız Osman Genç'e teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Canik Belediyespor Osman Genç Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title