Haberler

Şampiyon Voleybolcular Foça'da Madalyalarını Aldı

Foça Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile 27-28 Ağustos tarihlerinde düzenlenen ‘1. Veteranlar Plaj Voleybolu Turnuvası’nın şampiyonları, final maçlarının ardından kupa ve madalyalarını aldı.

Foça Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile 27-28 Ağustos tarihlerinde düzenlenen '1. Veteranlar Plaj Voleybolu Turnuvası'nın şampiyonları, final maçlarının ardından kupa ve madalyalarını aldı.

Veteranlar Plaj Voleybolu Turnuvası'nın şampiyon sporcuları, Foça'da kürsüye çıktı ve madalyalarını aldı. İki gün süren zorlu mücadelenin ardından; Erkekler 35+kategorisinde 1. Yunus Kahraman -Tibet Turgut, 2. Cemal Acar - Fatih Sazalan, 45+kategorisinde 1. Cenk A. Sözen -Ozan Fazlı, 2. Can Başer - Volkan Özfırat, 3. Osman Ergin - Yavuz Aylanç, 50+ kategorisinde 1. Levent Eskiçeri - Hakan Dikmen, 2. Nadir M. Işık - Fuat Işık, 3. Vedat Sabırlı - Hakan Yalçın ve Bayanlar 30+ kategorisinde 1. Zeynep Işık - Başak Çelikel, 2. Ebru Garip - Meral Kudatmış, 3. Ayşin Gemalmaz - Berna Polat oldu.

Kazanan sporculara kupa ve madalyaları, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Garnizon Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Özden Yağcıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kemal Bulut, Foça Belediyesi Meclis Üyeleri Beyhan Türker, Zeynep Çemrek ve Raşit Dirim tarafından verildi.

Türkiye için dalında ilk

Türkiye Voleybol Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Hakan Gürsu, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a, 1. Veteranlar Plaj Voleybolu Turnuvası'nın gerçekleşmesindeki çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi sundu.

Veteranlar Plaj Voleybolu Turnuvası'nın başarıyla sonlandığını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Veteranlar Plaj Voleybolu Turnuvası'nın önümüzdeki yıllarda devam etmesi, Foça'mızı mutlu edecektir. Katılan tüm sporcularımıza ve Türkiye Voleybol Federasyonumuza çok teşekkür ediyoruz" dedi. Yalnızca lisanslı profesyonel sporcuların katıldığı plaj voleybolu turnuvasında, Bayanlarda 6 takım ve 12 sporcu, Erkeklerde 18 takım ve 36 sporcu, birinci olmak için yarıştı. Heyecan ve seyir zevki yüksek maçlara sahne olan voleybol turnuvasının maçları, Foça Belediyesi Karakum Plajı'nda oynandı. Tecrübeli, emektar voleybolcuların mücadele ettiği '1. Veteranlar Plaj Voleybolu Turnuvası' Türkiye için dalında bir ilk olarak gerçekleştirildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Voleybol Federasyonu Cemal Acar Foça Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title