Haberler

Salihli'de Kamu ve Özel Sektör Temsilcilerine Seminer

Manisa'nın Salihli İlçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (Stso) Tarafından Düzenlenen Seminerde, Kamu ve Özel Sektör Temsilcilerine Verimlilik, Verimlilik Arttırma Teknikleri ve İş Etüdü Konularında Bilgiler Verildi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından düzenlenen seminerde, kamu ve özel sektör temsilcilerine verimlilik, verimlilik arttırma teknikleri ve iş etüdü konularında bilgiler verildi.

STSO'da gerçekleştirilen seminere Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) Ege Bölge Müdürlüğü Uzmanı Naim Cesur konuşmacı olarak katıldı. MPM'nin İstanbul, Karadeniz, Ege ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlükleri ile ülke genelinde faaliyet gösterdiğini belirten Cesur, tüm bu müdürlüklerde toplam 225 personelin görev yaptığını söyledi. MPM'yi tanıtan Cesur, “Milli Prodüktivite Merkezi'nin görevleri arasında yurt ekonomisinin verimlilik ilkelerine uygun olarak gelişmesine yardımcı olacak önlemleri araştırmak ve bunların uygulamaya konmasına çalışmak, kamu ve özel kesim işyerlerinde verimliliği arttırıcı yöntemleri araştırıp bunların uygulanmasını izleyip tavsiyelerde bulunmak ve verimlilikle ilgili teknik yardımlar sağlamak gibi önemli konular yer almaktadır. Milli Prodüktivite Merkezi, bu görevleri yerine getirmek için gerekli finansman kaynağını aynı yasa uyarınca odalar, meslek kuruluşları, işçi, işveren sendikaları ve kamu iktisadi kuruluşlarından aldığı aidatlarla ile sınırlı orandaki hazine ödeneği ve kendi faaliyetlerinden elde ettiği gelirlerden sağlar. Dengeli ve tarafsız bir kuruluş olarak çalışır" dedi.

MPM Ege Bölge Müdürlüğü Uzmanı Naim Cesur daha sonra katılımcılara verimlilik, verimlilik arttırma teknikleri ve iş etüdü konularında bilgiler verdi.

(ES-ÖA) 16.04.2008 12:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title