Haberler

Salihli Belediyespor'a Ağır Ceza

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), Salihli Belediyespor-Balçova Belediyespor maçında yaşanan olaylar nedeniyle futbolculara ve kulübe ağır cezalar verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), Salihli Belediyespor- Balçova Belediyespor maçında yaşanan olaylar nedeniyle futbolculara ve kulübe ağır cezalar verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, maçta yaşanan olaylardan dolayı Salihli Belediyespor'lu futbolculardan Serhat Karadaban, Veli Özdemir ve Onur Kapancıgil'e hakeme sözle ve eylemle hakarette bulunmaktan ve eylemini ısrarla sürdürmekten 5 resmi müsabakadan men cezası, yardımcı antrenör Ahmet Çeltikçi'ye rakip takım futbolcusuna eylemle hakaret ve tehditte bulunmaktan 21 gün hak mahrumiyeti cezası, maçın denetçisi Alim Teker'e de sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan 10 gün hak mahrumiyeti cezası verildiği kaydedildi.

Öte yandan, Salihli Belediyespor Kulübü'ne ise, çıkan saha olayları nedeniyle 2 maç saha kapatma ve bu müsabakaları seyircisiz oynaması ile bin TL para cezası verildiği; çirkin ve kötü tezahürat konusunda yeterli kanıt elde edilemediğinden ceza tayinine yer olmadığı, ayrıca takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan da 700 TL para cezası verildiği açıklandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyespor Veli Özdemir Balçova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title