Haberler

Sakatlar Derneği Üyeleri Topluca İstifa Ettiler

Türkiye Sakatlar Derneği Adapazarı şubesi üyeleri topluca istifa etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Adapazarı şubesi üyeleri topluca istifa etti. Dernek 2010 yılından bu yana faaliyetlerini aralıksız bir şekilde devam ettirirken istifa kararının Federasyon yönetiminin Adapazarı Şube'yi görmezden gelmesi olarak açıklandı. Dernek üyeleri bundan sonraki faaliyetlerini ise Sakarya Ortopedik Özürlüler Derneği Sakarya Şubesi olarak yürütecekler.

TSD Adapazarı Şube Başkanı Sadettin Yılmaz yaptığı açıklamada, "Türkiye Sakatlar Derneği çatısı altında 2010 yılından kamu yararını gözeterek çalışmalarını yürüten Adapazarı şubemiz kurumsal anlayış içinde şehrimizde yaşayan engellilerimizin sorunlarına karşı yapıcı ve doğru yaklaşımları her zaman ortaya koymuştur. Bu süreç içinde temsilciliğini yapmış olduğumuz üst yapılarımızın bizlerin özellikle erişebilirlik gibi önemli bir konuda varlığımızı görmezden gelmeleri kurumsal anlayışa uygun görmediğimizi bizlerin varlığını hiçe sayan üst yapılarımızla aynı çatı altında bundan sonraki çalışmalarımızı yürütemeyeceğimizi şehrimizde yaşayan engelli bireylerimize bu hizmetlerin sunumunda etik olmadığına inandığımız için TSD Adapazarı Şubesi yönetim ve yönetim kurulu üyeleri olarak Türkiye Sakatlar Derneği Federasyonu Adapazarı Şubesi olarak istifa ettiğimizi Sakarya kamuoyu ve federasyona bağlı diğer şubelerimizin dikkatine ve bilgisine sunarız" dedi.

Basın açıklamasının ardından Dernek Başkanı ve üyeleri tek tek istifa dilekçesini imzaladı. Yılmaz, bundan sonra Dernek faaliyetlerini Sakarya Ortopedik Özürlüler Derneği Sakarya Şubesi olarak devam ettireceğini de bildirdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sadettin Yılmaz Adapazarı Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title