Haberler

Sakarya'da İftar Sofrası Fakirler İçin Kuruldu

Sakarya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi'nce organize edilen İftar Sofrası Programı, Adapazarı İmren Izgara'da gerçekleştirildi.

Sakarya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi'nce organize edilen İftar Sofrası Programı, Adapazarı İmren Izgara'da gerçekleştirildi.

İhtiyaç sahipleri ile hayırseverlerin buluştuğu İftar Sofrası Programı, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya'nın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İftar vaktinin girmesiyle Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Ali Özgelen tarafından okunan Ezanla birlikte oruçlar açıldı. Protokol ve davetlilerin oruçlarını açmasının ardından Erenler İlçe Müftüsü Hüseyin Baş'ın duasıyla devam eden program, Sakarya Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şube Başkanı İlyas Serenli'nin Türkiye Diyanet Vakfı'nın faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdiği konuşması ile son buldu.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği İftar Sofrası Programı'nda Türkiye Diyanet Vakfı'nın tanıtım ve faaliyetlerinin konu edildiği Sinevizyon gösterimi yapıldı.

Ayrıca İftar Sofrası Programına katılan davetlilere "Türkiye Diyanet Vakfı Tanıtım ve Faaliyetleri" kitapçığı takdim edildi.

Düzenlenen İftar Sofrası Programına; AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Sakarya Defterdarı Ali Sormaz, Erenler Kaymakamı Mustafa N.Sezgin, Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal, SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu, Türkiye Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Final Yarışması Yüksek Seçici Kurul Üyeleri Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Ali Özgelen, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Fatih Okumuş, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, şube müdürleri, STK temsilcileri, Türkiye Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Finalistleri, ihtiyaç sahibi aileler, din görevlileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Adapazarı Türkiye Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title