Haberler

Şahin ve Taşkın Şeyh Bayram Mahallesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Şeyh Bayram Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Şeyh Bayram Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda konuştu. Mustafa Şahin, "Malatya, bizatihi bizim kadim Anadolu tarihimizin adıdır. Malatya, AK Parti'dir. AK Parti bizatihi Malatya'dır" dedi.

7 Haziran genel seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti'de mahalle toplantıları ve seçim bürosu açılışları sürüyor. AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Şahin ve Bayram Taşkın Şeyh Bayram Mahallesi'nde düzenlenen ortak toplantının ardından, Şeyh Bayram Mahallesi seçim bürosu açılışına katıldı. Düzenlenen mahalle toplantısının açış konuşmasını yapan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, "7 Haziran seçimleri büyük önem taşıyor. Seçim kadar katılım da büyük bir öneme sahip. Ne pahasına olursa olsun sandıklara gitmeliyiz" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise mahalle toplantısında yaptığı konuşmada, "28 Mayıs tarihinde Malatya'da çok önemli bir misafiri ağırlayacağız. Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu saat 17.00'de bizlerle buluşacak. Bugüne kadar Malatya'da düzenlenen mitinglerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere gelen tüm misafirlerimiz yüzleri gülerek ayrılmıştır" ifadelerini kullandı.

Mahalle toplantısında konuşma yapan bir başka isim de AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın'dı. Taşkın, 7 Haziran'ın bir dönüm noktası olduğuna vurgu yaparak, "Mutlaka sandık başlarına gideceğiz. 7 Haziranda eski Türkiye defterini kapatmak için elimizdeki tek imkanımız oyumuz. 7 Haziran'da darbecilere ve faiz lobicilerine gereken cevabı sandıkta vereceğiz. Tarih, 7 Haziran'ı önemli dönüm noktalarından biri olarak kaydedecektir" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin de bir konuşma yaparak, "Bizler meydanlarda yeni Türkiye ile eski Türkiye'nin farkını anlatmaya çalışıyoruz" dedi.

Şeyh Bayram Mahallesi'ndeki coşkunun Türkiye'nin geleceği için umut vaadettiğinin altını çizen Mustafa Şahin, "Malatya, bizatihi bizim kadim Anadolu tarihimizin adıdır. Malatya, AK Parti'dir. AK Parti bizatihi Malatya'dır" sözlerini kaydetti.

Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz iktidara gelmeden önce ülkede yaşanan sıkıntıları biliyorsunuz. İktidar onlara geçerse yine eski Türkiye'ye döneceğiz. Eski Türkiye'de kan, gözyaşı, zulüm, despotluk, insanları ötekileştirme, analarımızın, bacılarımızın başörtüsüyle savaş vardı. Bugün ise barış var, kardeşlik var. İnsanların hep beraber sarmaş dolaş olduğu, aynı gök kubbeyi sevgi ve barış içerisinde paylaştığı bir Türkiye var. Bundan rahatsızlık duyuyorlar. Mısır'da 6 kardeşimizi darağacında sallandırdılar. Bunu Kenan Evren benzeri Sisi belası yaptı."

Şeyh Bayram Mahallesi'nde düzenlenen ortak toplantının ardından dualarla Şeyh Bayram Mahallesi seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilyurt Ak Parti Türkiye Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title