Haberler

Sağlam Başkan Yardımcısı Oldu

Güncelleme:

Şanlıurfa İl Genel Meclisi'nde Plan Bütçe Komisyon üyeliği yapan Necmeddin Sağlam, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcılığı'na getirildi.

30 mart yerel seçim öncesi Şanlıurfa İl Genel Meclisi'nde Plan Bütçe Komisyon üyeliği yapan Necmeddin Sağlam, belediye meclis üyesi seçilmesinin ardından Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcılığı'na getirildi. Diğer belediye başkan yardımcılığına ise Aziz Aslan atandı.

Şanlıurfa'da yerel seçim sonrası il ve ilçe belediyeleri yönetimlerini belirlemeye devam ediyor. Şanlıurfa'nın merkez ilçelerinden en hızlı davrananı ise Eyyübiye oldu. 30 mart yerel seçimlerinin ardından başkan seçilen Mehmet Ekinci, yardımcılarını da belirledi. Seçimden önce Şanlıurfa İl Genel Meclisi'nde Plan Bütçe Komisyon üyeliği ile Elektrikçiler ve Radyo Teknisyenleri Odası Başkanlığı yapan Necmeddin Sağlam, Eyyübiye'den belediye meclis üyesi seçilmesinin ardından belediye başkan yardımcılığına getirildi. Diğer başkan yardımcılığına ise Aziz Aslan atandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Aziz Aslan Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title